Fogyni szeretnék, valaki segítene?
Rosszul vagy a hústól, 1000 kcal-nál kevesebbel jóllaksz - hát, elég valószínű. hogy túl kevés/gyenge a gyomorsavad, vagy egyéb gond van az emésztéseddel. Jó lenne egy vérvétel is. Ha lesz lehetőséged, látogass meg egy jó gasztroenterológust vagy belgyógyászt. Addig is javaslom, hogy ha fehérjét eszel, egyél mellé savanyúságot is, vagy igyál citromos vagy almaecetes vizet, ezek segítik az emésztést. (Az Optacid is jó erre.)
Csak húst nem eszel, vagy más állati eredetű ételeket sem?
Ha nem jó az alakod, a saját testsúlyos és súlyzós edzést ajánlom, teljes testre. Elég lenne hetente 3-4x, pihenés is kell az izmoknak. Ennyi idősen, ilyen méretekkel, sportolás mellett szerintem minimum 1500 kcal-t kellene megcéloznod, egészségesebb ételekből. Én nálad jóval idősebb vagyok, 53 kg, nem sportolok sokat, és kb. 1400 kcal-lal fogytam le. Te fejlődésben vagy, lehet, hogy még nőhetsz is, több kalóriára, tápanyagra van szükséged. Hiába fogynál 45 kg-ra, nem fogsz így jól kinézni, hosszabb távon a hajad, bőröd, fogaid is megsínylik a koplalást, vitaminhiány, gyenge immunrendszer is esélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!