Fogyás napi ötszöri étkezéssel?
Nem eszem sokat egy nap (reggeli,ebéd,vacsora)átlagos összetételben. Majdnem minden nap tornázom vagy futok, mégsem fogyok. Kezdem azt hinni, hogy a kevés kalória bevitel miatt, azaz, a szervezetem "átesett a ló túloldalára". Visszagondolva, évekkel ezelőtt szigorúan betartottam a napi 5-6 kajálást (még ha csak egy alma vagy egy joghurt is volt az egyik),és fogytam is.
Lehetséges?Tehát, ha egy napi étkezésem: reggelire egy tk.kenyér sonkával,zöldséggel, ebéd: v.mi normál kaja, de nem rántott hús és társai,és nem is nagy mennyiség, vacsi: mint a reggeli, vagy grillezett hús zöldséggel.
Szóval, ez kevés, ha mozgok is? Vagy hogy van ez? Főétkezések között egyek egy-egy valamit,és úgy már nem áll takarékra a szervezetem? Mert hogy így és eddig nem fogytam, az tuti:(
Ha a szervezeted raktároz, akkor nem kap elég kaját vagy nem kap megfelelő rendszerességgel kaját. Szóval lehet valami abban, amit írsz. Mégis ahogy itt olvasagtok, az a legjobban bevált módszer, hogy legkésőbb déltől elhagyod a lisztes dolgokat, szénhidrátot. A cukrot pedig teljes mértékben kiiktatod. Szerintem fontos, hogy csak vizet vagy ízesítetlen teát igyon az ember, mert a cukros lötyikkel sok plusszt lehet bevinni, haszontalan. Ezen kívül az is fontos, hogy amit eszel, az "hasznos" legyen!
Sok-sok zöldség, naponta 1-2 db gyümölcs, megfelelő mennyiságű fehérje és a rengeteg folyadék, mert ez segít a méreganyagok távozásában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!