2 hónap alatt lehetséges-e 10-12 kg fogyás heti 4-5 spinning-gel és fehérjediétával (napi 5x-i étkezéssel)?
Bárki válaszát szívesen várom,főként tapasztalt edzőkét,testépítőkét,akik esetleg erre tévednek.
Előre is köszönöm!
köszi szépen:)
Én is így gondolom...
A rövid válasz: igen.
Persze függ ez attól, hogy mit kajálsz és eddig sportoltál-e, de ha a diéta és a spinning is újdonság akkor simán fogyhatsz ennyit.
Eddig igazából semmit sem sportoltam. Én vagyok a világ leglustább embere...:D
De már olyan régóta küszködöm mindenféle diétával,hogy végül nekem is rá kellett jönnöm,hogy sport nélkül SEMMI.
Úgyhogy most el kell kezdenem...ez az utolsó esély,mert nyárig formába kell jönnöm. Igazából 166 cm vagyok és 62 kg...szval nem vagyok kövér...mondjuk egy 6-7 kg is elég lenne,de én többet szeretnék és mondjuk izmosodni is..totál jó alakot. És tulajdonképp az igazi kérdés az, hogy fogyni és totál feszes csúcsformába is lehet jönni ennyi idő alatt? csupán ezzel a módszerrel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!