Picit több, mimt egy hónap alatt 3 kg fogyás kevés?
Március 23-án kezdtem a diétát, ha utánaszámolunk ez pont ma hat hét, ennyi idő alatt 3 kilót sikerült fogynom, amivel eddig teljesen elégedett is voltam.
Mígnem ma egy ismerősöm beszólt, hogy hát ez nagyon lassú, ő egy hét alatt lefogy ennyit, ilyen tempóban sose fogyok le. Eléggé rosszul esett és elbizonytalanított.
Hozzáteszem annyira sokat nem kell fogynom, 10-nagyon max. 12 kg-ot szeretnék, szerintem ehhez képest a 3 kiló elég jó.
24/L
Zsírból egészségesen heti 0,5-1 kg-t lehet leadni, a túlsúly függvényében.
Szerintem pont jó a tempód.
Egy hét alatt 3 kg két esetben lehetséges. Vagy nagy túlsúlynál, az első héten, akkor a vízvesztés jelentős lehet. Vagy pedig koplalással, és akkor nagyrészt nem zsírt, hanem izmot veszít az ember.
Kitalálom, az az ismerősöd mindenben jobb másoknál, mindent jobban tud, ő az etalon.
Egyébként jó ütemben fogysz, zsírból nem is tudsz olyan gyorsan fogyni, heti három kiló zsírhoz kórosan elhízottnak kell lenni (200-300kg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!