Alhasból és belső/hátsó combból hogyan lehet fogyni?
Hiába hasizom erősítőzök,vagy csinálok felülést,attól csak a felsőhasizmom lesz keményebb,de alul még ott marad az a pici háj.A combom is elég vastag,belül és hátul hájas,de kivül/oldalt már izmosodik a futástól.A vádlimról is le akarom vhogy dolgoznia hájat,de úgy hogy vékonyabb legyek,de úgy vettem észre,hogy a futástól csak vastagszik:((
Nekem miért nem lehet szép lábam?Hiába fogyózok,szenvedek,és futtok,semmi nem jó:(
16/L
Köszönöm.
Nekem sajnos Rubint Rékától is csak vastagabb lett a lábam:(
Nem az anorexiás modellek a példaképeim,soha nem akarnék úgy kinézni,de így se,ahogy most.160 cm-hez 64 kg vagyok,vastag csontozattal,épp ezért is elég vastag vagyok mindenütt,de a lábam még vastagabb:(
Sem a futástól, sem a tornától nem lesz vastagabb az ember lába, csak akkor, ha mellette szarul eszik. Azért lesz vastagabb a lábad a futástól, mert még rajta van a háj az erősödő izmokon. Fuss továbbra is, vagy bringázz. Nekem a bringától sokat vékonyodott. Meg ugrálókötelezek is, az is jó. Pedig nekem is körte alakom van, szóval combról elég nehezen fogyok. Mellette étkezz egészségesen (ne fogyókúrázz vagy koplalj, hanem egészséges étrendet kövess) és légy kitartó. Előbb-utóbb a combod is vékonyodni és formásodni fog. :) Csak valószínűleg neked is olyan az alkatod, hogy onnan megy le utoljára a felesleg.
Ja azt megkérdezhetem, hogy mióta "szendvedsz"? Mert egy-két hét alatt ne várj csodákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!