Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hízzak vagy fogyjak?

Hízzak vagy fogyjak?

Figyelt kérdés
A mai napon elhatároztam magam,hogy szeretnék pár év múlva jelentkezni a cirkuszba.Ehhez persze nem kissé izmos test kell.64kg fogytam 57kg-ra.(főleg zöldségeket ettem és 1200 kalóriát)158cm vagyok.Eddig csak 20 perc kardiót és fél óra yogát csináltam.Alapból van valamennyi izom rajtam,de nem tudom,hogy most elkezdjek a diétámon változtatni vagy fogyjak még.

2020. ápr. 30. 21:14
 1/8 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem,de 16/l
2020. ápr. 30. 21:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Artistaképzőn ilyen idősen végeznek. Persze nem írtad, mi szeretnél lenni.
2020. ápr. 30. 21:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi lennél a cirkuszban, jegyszedő? Artista képzőbe kellene járni, de ahhoz késő 18-20 évesen tornázni kezdeni. Híznod bizzos nem kell.
2020. ápr. 30. 21:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Tervezzek artistaképzőbe járni persze,csak ezt nem írtam le.A hízás alatt pedig izomra gondolok persze.A trapéz érdekel főleg.
2020. ápr. 30. 22:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát, sok sikert. Én nyúzok pár cirkuszi eszközt hobbi szinten 4 éve (silk, karika, rúd, lengő rúd). Kösd fel a gatyád. Ezekhez, de a trapézhoz is nem gyenge izomzat kell, jó koordináció, magas testtudat és még sok más. Nem sokat érsz otthoni tingli tanglival. Egy erősebb, verseny szintű gimnasztika alappal már igen, illetve akrobatikával.

Ha sose csináltál ilyesmit, akkor elképzelni se tudod, mennyivel másképp terheli ez a testedet.

20 perc kardió, meg jóga... Jó vicc.

Ebbe kb bele kell születni, ha profi akarsz lenni. Ha nem is feltétlenül ebbe, de a sportba. Hobbinak jók, én is imádom, aránylag jó is vagyok, de esélyem sincs cirkuszba jutni (nem is cél).

Nem lebeszélni akarlak, próbáld ki, de ne erre alapozd a jövőd, hacsak ki nem derül, hogy csodagyerek vagy.

2020. máj. 1. 02:11
 6/8 anonim ***** válasza:
48%
Megint ezt látni kéne. Küldj képet ha gondolod. De ha ott akarsz dolgozni akkor el kell döntened hogy az egész életed arról fog szólni és ahhoz kell alkalmazkodnod. Ja és nem lesz elég az 1200kcal ha egész nap táncolsz majd, viszont be kell lőnöd hogy hogy tartasd magad formában. Valószínűleg így látatlanban szép vékony izmos alkatra tippelek az írásod alapján de nem tud senki sem erre választ adni 2 adatból.
2020. máj. 1. 15:07
 7/8 anonim válasza:
48%
Fogyj. 57 kg a 158 cm-hez sok, ha artista akarsz lenni.
2020. máj. 1. 17:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is picit sok.Én 163cm vagyok és 56-57 kg.határ eset.Viszont nem 16 vagyok hanem majdnem 40
2020. máj. 2. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!