A szuleim nem tamogatnak a dietaban. Mit tegyek?
Csak azt tudok enni,amit ok foznek/sutnek.Nem tudom oket meggyozni,hogy egeszsegesebb kaja legyen,mivel azt mondjak,hogy arra nincs penz (de persze a napi 1 doboz cigire van :) ) Szoval az lenne a kerdesem,hogy igy hogy fogyjak le?Rendben van,kisebb adagokat fogok beloluk enni,meg melle sok vizet iszok,es napi 10 perces has edzest csinalok.Csak az a baj,hogy felek,hogy izmot is fogok vesziteni,mivel nem mindig van husos kaja,van amikor csak palacsinta van ami tele van chval meg kaloriaval.
Egyebkent 6-7 kilotol szeretnek megszabadulni.
159/65/16/L
1. Elvileg jogukban áll a saját keresetüket arra költeni, amire akarják.
2. Teljesen átlagos kaják mellett is lehet normálisan fogyni, javaslom a kaloriabazis.hu használatát.
3. Húsmentesen is lehet fogyni és izomot megtartani illetve növelni, léteznek magas fehérjetartalmú növények is
4. Ahhoz, hogy a sportnak valami értelme meg eredmenye legyen, naponta legalább egy óra kell, a 10 perc semmire sem jó.
Szintén 16L 163cm/51kg, 2 éve 63 voltam,és lefogytam 54re egy évig tartottam,most kezdtem újra fogyózni
A hasedzéstől sajnos nem lesz laposabb a has,csak izom épül rá:/
Ha fogysz,akkor mindenhonnan. Amúgy én is így vagyok a kajával,mint te,de használok kalóriaszámlálót ami ugye kiírja a makrókat is,a kajákból meg próbálom kiszemezgetni ez alapján a jobb részeket.
2 naponta tornázok itthon,ilyenkor viszont 1 órát,és próbálom minden izmomat dolgoztatni. Ez segít,hogy ne veszíts annyi izmot:)) és ezen kívül minden nap hulahoppozok,napközben többször is,ez szépen formálja a derekat-hasat. Ezen kívül viszont hasizomra nem edzek,mert lapos hasat,vékony derekat akarok,és az izomtól ugye vastagodna
Remélem segítettem!!♡
A napi 10 percet cseréld le napi 1 óra valamilyen aerob intenzitású edzésre, és bármit eszel, fogyni fogsz, zsírból.
De ez hulyeseg,hogy nem lesz tole laposabb a hasam
Igenis laposabb lett nekem,illetve sok embernek akik vegigcsinaltak huzamosabb ideig.Chloe Ting abs challenge video.
Sokan mondják, hogy a legnagyobb hiba amit elkövethetsz az életben az, hogy meggyőzöd magad valamiről, hogy nem úgy van, ami igazából úgy van. Vagy hogy meggyőzöd magad valamiről hogy úgy van, ami igazából nem úgy van. Te most pont ezt csinálod, csak nem értem, hogy ha kialakult véleményed van mindenről akkor miért kérdezel meg egyáltalán bármit?:) Ha úgy is elutasítás a legelső reakciód.
Az, hogy helyi zsírégetés nincsen (tehát hogy nincs az az edzésforma ami csak és kizárólag a hasadról tünteti el a zsírt) nem vélemény kérdése hanem egész egyszerűen biológiai tény, hogy a zsírégetés nem így működik. A rajtad lévő zsírt egyszerre és arányosan tudod leadni. Létezik, hogy ettől az edzéstől laposabb lett a hasad de biztos hogy nem csak a hasadról ment le zsír, hanem mindenhonnan. Lehet, hogy máshol nem volt annyira látványos. Továbbá az is biztos, hogy attól az edzésfajtától amit választottál (hasizom-edzés) valóban maximum izmot szedtél fel vagy a meglévő izom tónusát alakítottad át (pl. szálkásítottad). Nem véletlenül hasIZOM-edzés a neve:) Ha valóban ment le zsír rólad mindeközben akkor az azért volt, mert az edzés hatására a pulzusod pár percig abban a tartományban volt (120-130 körül) hogy a tested az energiaszükségletét zsírból elégítette ki.
Ahogy olvasom, Chloe Ting edzését csinálod. Én most végeztem a 2 hetes ABS challengel, de semmi nem változott. Nem fogytam 1kg-t sem és centiben sincs semmi változás. Pedig követtem a programját, amibe napi több videó is van, nem csak a 10 perces. Rengeteg vizet ittam, napi 2-3 litert. Alapból nem eszek egészségtelenül, de még így sincs semmi változás. Most megpróbálkozok a 25 napos hourglassal, de nincs túl sok reményem ezzel kapcsolatban sem.
De azért csináld, ne hagyd abba! Én se hagyom abba. Folytatom, még a mostani csalódottságom után is.
Sok sikert és kitartást kívánok neked! Hidd el sikerülni fog!
Remélem mindkettőnknek sikerül elérni a célunkat, és bomba nőként megyünk vissza az iskolába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!