Suliban 60 kg voltam, most 54. De leszeretnék 50 kgra fogyni.168 cm vagyok. Észre fogják venni a suliban? Nem szeretném ha anorexiásnak csufolnánank
Figyelt kérdés
2020. ápr. 29. 18:33
1/8 anonim válasza:
A 60 teljesen egészséges volt, az 54 is kevés már, nemhogy az 50! Nem kell egy dekát sem fogynod! Ha nem vagy elégedett a testeddel, edzz, de ne fogyókúrázz.
2/8 anonim válasza:
Miért akarsz 50 kiló lenni?
De igen, anorexiásnak fognak gondolni, és az is vagy/leszel.
3/8 anonim válasza:
Ha 168 cm vagy akkor neked az ideális, 56, de az 50kg is jó, ja látszódni fog, de messze lesz attól hogy úgy néz ki mint egy anorexiás.
4/8 anonim válasza:
Miért akarsz úgy kinézni mint egy csontváz?
5/8 anonim válasza:
Pedig anorexiás vagy. A csúfolódástól függetlenül.
6/8 anonim válasza:
Miért lenne egy gimis lány 50 kg-osan anorexiás? Semmit nem tudunk a kérdezőről. Én annyi se voltam gimiben, de soha senki nem tartott anorexiásnak, mindenki látta, hogy amúgy eszek, csak ilyen alkat vagyok.
7/8 anonim válasza:
6: De ő nem annyi, hanem annyira akar lefogyni. Magyarul nem olyan alkat. Most is vékony a magasságához képest, semmi sem indokolja, hogy ennyire lefogyjon.
Én is nagyon sovány voltam sulis koromban, mert olyan alkat voltam, de sokkal jobban néztem ki, amikor végre feljött pár kiló.
8/8 anonim válasza:
Pontosan ilyen magas vagyok. Ha magamból indulok ki, 54 kg a legideálisabb ehhez a magassághoz (alapvetően vékonyabb csontozattal)
Voltam már 69 és 48 is. Egyik se volt jó,de még az 50 se. Nem mennék 54-nél lejjebb a helyedben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!