Ha ezt csinálom elegendő a fogyásomhoz?
Figyelt kérdés
Ha minden nap, vagy minden második nap:
-30-40 guggolás
-30-40 felülés
-1 perc plank
-30 (nemtudom mi a neve, de háton fekvésbe emelgetem a lábam, úgy hogy nem teszem le a földre)
-30 (szintén nemtudom micsoda, négykézláb vagyok és ugyan az mint az előző)
És megpróbálok odafigyelni természetesen az étkezésre, bár ez lesz a legnehezebb.
55 kiló vagyok 155-160 cm, 16 éves lány
Olyan 5-10 kilót szeretnék leadni/ zsír helyett izommá alakítani.
Lehetséges? Kérlek komoly válaszokat adjatok, vagy tippeket mit csináljak máshogy.
2020. ápr. 28. 17:39
11/11 anonim válasza:
Egyszerü, ha zsirt akarsz leadni végezz kardio edzést vagy menj futni. Ezek így önmagában aligha érnek valamit, az interneten vannak videók ahol sok ilyen gyakorlatot belesurítenek egy videóba és ha azt megcsinálod minden nap, akkor izmosodsz is és használ valamit. Ha a kardiót és ezeket összemixeled, garantáltan jól fogsz kinézni, hidd el, nekem nagyon is bevált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!