Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez kevés vagy rendben van?

Ez kevés vagy rendben van?

Figyelt kérdés

Párom megszólt, hogy keveset eszek ezért tegnap direkt lemértem mennyi az annyi, de nekem nem tűnt túl kevésnek.

Reggeli: tejeskávé, cukor van benne (enni nem tudok ilyenkor, tudom, hogy rossz szokás)

Ebéd:saláta egy evőkanál öntettel (saláta, ruccola, paradicsom, uborka, répa)

70 gramm csirkemell, 100 gramm főtt krumpli, 150 gramm párolt brokkoli és 50 gramm gomba, kb két kanál tejszínes öntet

Uzsonna: 1 alma

Vacsora: 50 gramm tramezzini kenyér, 1/4 avokádó, pár szelet paradicsom és uborka, ruccola, 1 zsiradékmentesen készített tükörtojás, 1 szelet csirkemell sonka

Emellett nem szoktam túl sokat mozogni, általában 10 km bicikli vagy 8 km séta naponta.

20L/ 166 cm/ 58 kg

2020. ápr. 28. 13:47
 1/5 anonim ***** válasza:
A fogyókúrázók nem grammra szokták mérni az ételt, hanem kalóriára. Mert ha teszem azt megeszel egy nap 3 kg zöldpaprikát, és 2 kg csmegeuborkát, az soknak tűnik, de kalóriára kevesebb, mint két tábla csoki.
2020. ápr. 28. 13:56
 2/5 anonim ***** válasza:
71%

Nem kevés,ez látható a magasságodon és a súlyodon is. A BMI rendben van.

Ha eddig elég volt,most is elég...

2020. ápr. 28. 14:01
 3/5 A kérdező kommentje:

Csak azért írtam a grammokat, hogy nagyjából lehessen érteni a mennyiséget.

Én is úgy gondolom, hogy ez nem kevés, köszönöm a választ!

2020. ápr. 28. 14:09
 4/5 anonim ***** válasza:
73%
Attól függ, mihez. De a fehérjéd biztosan alacsony mindenhez is. 70g csirke, 1 tojás (ami kb 60g), 1 kis sonka... Ez jóindulattal is csak 30g. Ha nem is mozogsz semmit, és se izmot nem akarsz felszedni, se diétázni, akkor is minimum 50g körül kellene lennie.
2020. ápr. 28. 14:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem tudtam, hogy ez kevés fehérje. Igyekszem javítani rajta a jövőben.
2020. ápr. 28. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!