Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diéta miatt nem jön meg?

Diéta miatt nem jön meg?

Figyelt kérdés

Biztos vagyok benne hlgy a túlzott fogyás az oka de hiába szedtem vissza 5 kilót azóta sincs semmi, már fél éve. Volt már valaki ilyennel orvosnál? Milyen kilátásaim vannak?

30 kilót fogytam és 5öt híztam most 170/55 vagyok.

2020. ápr. 27. 01:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Sokan voltak sajnos ilyennel orvosnál. Az ész nélküli, rosszul beállított diéta egyik kockázata ez.

Én szerencsére nem voltam ilyennel orvosnál, szóval személyes tapadztalatról nem tudok beszélni, így kezeld kellően kritikusan, amit mondok. A hormonháztartáshoz mindhárom makró kell. Most használd arra a kalkulátort, hogy ezek értékét meghatározd, és elfogyaszd, ne 1-1 makró legyen túlsúlyban. A zsír pl kiemelten fontos, azt szokták mondani, hogy tartósan 30g fogyasztása alatt nem jön meg a havi a nőknek. A másik kettőre is szükség van, mint írtam, és a kalkulátor ennél tuti többet fog írni. Az is lehet, hogy neked 60g-ot kellett volna fogyasztanod, hogy ez ne jelentkezzen. A másik, a hormonrendszer beavatkozás nélkül nagyon lassan változik. Ha valaha szedtél fogamzásgátlót, akkor tudod, hogy 3 hónap, mire maximálisan kifejti a hatását és legalább ennyi, mire kiürül. Mivel te belülről tetted tönkre a sajátodat, ezért tippelni se tudnék, mennyi idő alatt jönne helyre, ha nem fordulsz orvoshoz. Ha egyáltalán magától helyrejöhet. Próbálj mihamarabb orvoshoz menni, bár a jelenlegi helyzet miatt nem tudom, mennyire fognak fogadni. De ne add fel, telefonálj több helyre, akár magándokihoz is. Sz*r menet lesz. Engem ugyan más okból, de 2 évig folyamatosan leráztak, amíg odáig jutottam, hogy nem maradt meg bennem szilárd étel (nem diéta miatt, igazából pont annak a hiánya miatt jutottam el odáig). Növessz vastag bőrt, és légy rámenős. Addig csak annyit tudsz tenni, hogy normálisan eszel.

2020. ápr. 27. 08:14
 2/5 anonim ***** válasza:
86%

Valószínűleg kevés a testzsír százalékod. Nőgyógyász nem tud vele mit kezdeni. Valószínűleg rossz volt a tápanyag beviteled.

Csináltass vérképet vassal. Lehet vashiányod van.

2020. ápr. 27. 09:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Most már normális a súlyod. 50 kilóval túl sovány lehettél hozzá. Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt és jó minőségű fehérjét. A szénhidrátot sem ajánlott drasztikusan lecsökkenteni, csak rostdús, lassú felszívódású legyen döntően.

Ha kivizsgáltattad magad, és nincs más oka, akkor tanuld meg az Aviva tornát, az segíthet, hogy újra megjöjjön.

2020. ápr. 27. 14:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! Kb fél éve voltam egyébként vérvételen más ügyből, minden értékem jó, és az iskolában mértek testzsír százalékot, nem tudom hogyan de nekem 32% ami a legmagasabb volt pedig akkor voltam 50 kiló.
2020. ápr. 28. 01:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem hihetetlen. Ha nem voltál amúgy sem izmos, és rossz diétát folytattál, akkor a szervezeted még jobban szétszedte az izmaidat, és növelte a zsírszázalékodat. Magyarul, ha vékony, de alaktalan, puha vagy, akkor sajnos nem hazudtak a számok. Kezdj el picit edzeni, sok-sok fehérjét, megfelelő mennyiségű zsírt enni, és összetett szénhidrátokat,és NE legyél kalóriadeficitben. Inkább picit több legyen, vagy MINIMUM súlytartó. Ez a havidon nem tudom mennyire segít, de a testösszetételeden garantáltan.

Iskolai vérvételen pedig emlékeim szerint nem néznek hormonokat (de rég volt már, igazság szerint). Szóval ettől függetlenül sem hanyagolható az orvosi vizsgálat.

2020. ápr. 28. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!