Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni 10-12 kg-ott hogyan?

Fogyni 10-12 kg-ott hogyan?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 26. 19:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Diéta és sport!
2020. ápr. 26. 19:21
 2/9 anonim ***** válasza:

Edzéssel és diétával. Ne próbálkozz csodaszerekkel, mert nem létezik olyan ami tényleg hasznos, és olvasgass hiteles oldalakat, ahol profik adnak tanácsot. Ez csak kemény munkával fog menni, és lassan, nem 2 hét alatt. Szánj rá MINIMUM fél évet.

Üdvözlettel: egy ugyanennyit fogyó:)

[link]

2020. ápr. 26. 19:23
 3/9 A kérdező kommentje:

De pl mit nem lehet enni mit érdemes.

Milyen mozgásforma a legjobb.

2020. ápr. 26. 19:24
 4/9 A kérdező kommentje:
2 nagyon köszönöm nem gyorsan szeretnék legalább 1 év alatt ha lemenne nagyon örülnék neki.
2020. ápr. 26. 19:26
 5/9 anonim válasza:
100%

Szia! Én 2019 eleje óta fogyózom azóta szépen lassan lement a 17 kiló.

Az első 10 kg hamar "leugrott" kb juniusban már következett a maradék 7 kg.

Most egy ideje már gyarapodik mivel izmosodom.

30 évig semmi féle sportot nem csináltam.

Szó szerint semmit. A sulis tesiórákat leszámítva.

Viszont tavaly óta a szenvedélyemmé vált a mozgás.

Én azt tanácsolnám,hogy ne az étrendeden változtass,hanem sport,sport,sport.

Nekem így sikerült,semmit nem vontam meg magamtól,semmit.

Csoki,chips,fagyi,hambi pizza stb...mindent eszek ugyanúgy.

Viszont ami változott a NAPI 1 órás testedzés.

Egy nap bringázom,aztán edzőterem.

A terembe állandóan bicóval megyek,bent van a városba(falun lakom)

A testem teljesen álalkult ez év alatt,sokan rám sem ismernek.

Mindenki gratulál,egyre izmosabb,erősebb vagyok.

Nagyon jó érzés. 😊

2020. ápr. 26. 19:51
 6/9 SZücsöm ***** válasza:
100%

Egy év alatt 12kg-t fogyni sima ügy. Én január óta fogyózok (majdnem 4 hónap) és már majdnem 9 kilót fogytam.

A mozgásforma tökmindegy az csak kis segítség a fogyáshoz. Sokkal inkább azért fontos hogy egészséges/egészségesebb életet éljen az ember. De természetesen mivel bármilyen mozgás közben energiát használ fel a szervezeted ezért a fogyásban is segíteni fog.

Tehát kéne mozogni? Igen! Feltétel a fogyáshoz? Távolról sem. Mit kéne? Leginkább valami olyat amiben kedvedet is leled és meg is mozgat. (tehát nem sakk,póker,darts stb)

Enni mit lehet? Attól függ van e emésztési problémád/betegséged?

Nincs? Akkor bármit ehetsz ameddig kalóriadeficitben vagy addig fogyni fogsz.

Természetesen attól mert még bármit ehetsz az nem jelenti azt hogy bármit meg is kéne enni. De itt is sokkal inkább az egészség szempontja miatt mint a fogyás miatt. Fogyáshoz elég csak a kalória deficit. Ahhoz hogy egészséges legyél és a fogyásod is minőségi legyen (zsírból fogyj) ahhoz már kell 1 étrend.

És ha az eredményt is megszeretnéd tartani. Ahhoz kell az igazi étrend. Ami annyit tesz hogy nem egy diétát állítasz össze magadnak (amivel leállsz amikor megvan az eredmény) hanem egy olyan étrendet amit szívesen ennél akár "minden nap" és emellett természetesen nagy részben egészséges táplálékból áll.

2020. ápr. 26. 19:53
 7/9 anonim válasza:
100%

Bocsi 5.válaszolo vagyok.

A vasárnap szünnap. Ezt elfelejtettem írni. Sok sikert,puszi

2020. ápr. 26. 19:56
 8/9 SZücsöm ***** válasza:
100%

5 öst javítanám.

Egy sz*r étrendet nagyon nehéz kijavítani mozgással.

Lényegében ő annyit tett hogy úgy ment át kalória deficitbe hogy nagyon sokat emelt a napi mozgásán.

Na már most ez sokkal több energia és idő befektetésbe kerül mint egy normális étrend használata.Persze kinek a pap kinek a papné. Én úgy tartom hogy egy jó étrend és a megfelelő mozgás mennyiség kombója a legjobb mind a fogyásnak mind az egészségnek.

És mivel nem tudjuk hogy a jelenlegi étrended miből áll ezért ezt a tanácsát : -"ne az étrendeden változtass" is fenntartásokkal kezelném.

Ha nagyon szemét a jelenlegi étrended akkor minden képen változtatni kéne rajta. Ha pl egyfolytában gyorskajáldában étkezel vagy tömöd magadba a gumicukrot vagy csak szimplán nem viszel be elég fehérjét akkor ezeken változtatni kéne.

Abban viszont igaza van hogy amíg kalória deficitben vagy addig ehetsz csokit csipszet stb.

Sokan úgy félnek ezektől mint a tűztől pedig amíg MÉRTÉKKEL eszi az ember és nincs semmilyen emésztési problémája addig se az egészségének se a fogyásának nem fog ártani az ha netán cukrot vagy fehér lisztet fogyaszt az ember.

Én is van hogy 1 hónapban 3-szor is ettem pl a Bambamarhában (6 jó szaftos hamburger sültkrumplival 1 hónapra) és ugyan úgy fogytam. Továbbá az étrendembe minden nap van valami édesség. Szóval nem kecskévé se kell átalakulni a hiedelmekkel ellentétben.

2020. ápr. 26. 20:17
 9/9 anonim válasza:
100%

Szia 8as!

Itt 5ös😊

Teljesen igazad van. Tudom,hogy azon is változtatni kéne. Csakhogy egyszerűen nem megy. Ugyanis imádok enni,jó finomakat.

Viszont lefogyni is szerettem volna,így döntöttem e mellett,hogy a kaja marad viszont sport ügyileg radikális változást viszek végbe.

Ezt be is tudtam tartani.

Próbáltam én már korábban is ugy,hogy pizza helyett salátán éltem hetekig.És ugy nekem a mozgás sem ment,fáradt voltam hozzá. Sajnos tényleg ez volt.

Természetesem mindenki maga dönti el,hogy mi a kényelmesebb,eredményesebb számára.

De jelentem nincsenek hurkáim,hanem izmosodom. 😁

El sem hiszem 😊❤

Én nem tudok lemondani a jó kajálásokról,inkább átfutok a városba meg vissza. 16 km

2020. ápr. 27. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!