Ki hány kilót hízott, fogyott a karantén alatt?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 25. 21:37
11/22 anonim válasza:
Nem nézem a kilókat, de domborodik a hasam, egyre kerekebb, húsvét óta, akkor egy picit híztam, azóta elhatároztam, hogy mozogni fogok, de nem megy, és azóta egyre kövérebb vagyok, már nem férek bele a kedvenc farmerembe.
12/22 anonim válasza:
Ugyanott!! de egészen sok zsírt alakítottam izommá és ez szépen meg is látszik.
13/22 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ilyen sokan irtatok én személy szerint 7kg-ot híztam 55ről 62re ledöbbentem.....
2020. máj. 1. 03:36
14/22 anonim válasza:
én először 3kgt híztam, aztán 5-öt fogytam, szóval összességében 2kgt fogytam
15/22 anonim válasza:
En 7 kg fogytam a karanten alatt meg van hatra 3 kg
16/22 anonim válasza:
Én szerintem maradtam a "régi", vagy egyetlen kilóval lettem könnyebb. Hiszen én aztán nem változtattam semmin. Nem az a 3 mp-es buszra futás "tartott karban" a karantén előtt. Ugyanúgy egészségesen eszek, csak valamivel kevesebb félét, mert hazajöttem és nem saját magam vásárolok be ennivalót mindent amit szeretnék, hanem a szülők.
17/22 anonim válasza:
7 kg-ot fogytam eddig március közepe óta, az étkezésre való odafigyelés és “home workout” videóknak köszönhetően. Örülök neki. :)
18/22 anonim válasza:
Február óta -14 kiló. A karantén alatt ment le a legtöbb, nagyon jót tett :-)
19/22 Metionin válasza:
Kilóban ugyanott vagyok de centikben meg kevesebb lettem. Asszem szálkásodott a lábam megint.
20/22 anonim válasza:
2kg-ot fogytam legalabb.
Sokkal jobban tudom tartani igy az etrendemet, mint tanitas alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!