Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elrontottam ezzel a pizzaval...

Elrontottam ezzel a pizzaval a dietamat?

Figyelt kérdés
1hete elkezdtem egy fogyokurat es ma ettem 5 szelet szalamis pizzat elrontottam ezzel az egeszet?
2020. ápr. 24. 21:28
 1/4 A kérdező kommentje:
*6 szelet pizzat es sajnos most este ettem
2020. ápr. 24. 21:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ellenben a helyedben elgondolkodnék azon, hogy éhezik-e a szervezeted. Ha ennyire bezabáltál, akkor valószínűleg valami nem jó a diétádban.

"Persze, hogy éhezik, deficitben vagyok!" Lehetne mondani, de ez nem igaz. Vannak tápanyagok, pontosabban fogalmazva arányok, amik elengedhetetlenek a jó diétához. Pontosan azért, hogy ne jöjjön rád falási roham, ne legyél rosszul, megjöjjön a menstruációd (ha nő vagy).

Diéta alatt magasabb fehérje bevitel kell. 2g/ttkg-ig bátran növelheted, igyekezz arányosan elosztani napközben. Nem tragédia, ha nem sikerül tökéletesen, pl kimarad egy étkezésből... Stb.

Illetve az sem kizárt, hogy irreálisan nagy deficittel akarsz fogyni. 500 kcal körül érdemes beállítani. Ez tartható, eredményes, bár idővel, ahogy fogysz picit módosítani kell.

2020. ápr. 24. 21:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
1 hete kezdted de megettél 6 szeletet? Bocsi de az sok. Ha csinálod nem kellene olyanból enned 1et sem.
2020. ápr. 24. 22:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem rontottad el,amennyiben utána ugyanúgy folytatod tovább a diétát. Viszont ne csalj többször.
2020. máj. 3. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!