Jógával mennyit lehet fogyni?
ha minden hétköznap 1 órát jógázok, akkor kb mennyi idő kell hogy leadjak 10 kilót?
mellette persze figyelek az étrendre, 5 után semmit sem eszek,meg futok kb félórát, és 50 felülést csinálok
5 után mi van, hogy nem eszel? Ezt nem értem.
Meg most attól, hogy minden nap mozogsz 1 órát még a dolgoknak a felét sem tetted meg. Étrend például igen sokat nyom a latban.
Azt meg végképp nem értem, hogy honnan a fenéből tudod, hogy 10 kg zsír leadása után már minden jó lesz.
5 után = 5 óra után..
azért köszi a választ
a jóga nem intenzív mozgás, inkább a lazításhoz, nyújtáshoz hasonlít.
mondjuk az unokatesóm jógázik vagy 20 éve, és tök vékony, de ő néha napokig nem eszik. szal nem hinném, h a jógától...
"5 után = 5 óra után"
Erre rájöttem én is. Arra próbáltam rákérdezni, hogy mi van 5 óra után, hogy nem eszel? tudsz rá valami magyarázatot adni, vagy csak úgy, mert ettől várod a csodát?
szia...
én nem akarok senkivel sem kötekedni,de az én tapasztalatom :
-napi 30 perc jóga (+ bemelegítés,lazítás -durván 1 óra)
- 6óra után nem eszek RENDES KAJÁT!! csak gyümölcsöt! (jót tesz)
-naponta ugy 30 percet sétálok
-sütit (meg ilyesmit) csak nagyon ritkán eszek(esetleg ha vendégségben megkínálnak 1-2 szelettel)
meg még 1-2 apróság (tényleg nem fontos,csak ilyen egyértelmű dolgok)
és amióta ugye jógázok nagyjából havonta 4 kg-t fogyok ...nem túl sok,de ez is jobb mint a semmi
tehát válaszként a kérdezőnek :
igen...természetesen,mivel mozgás,ezért használ,bár nem sokat,de azért mégis valami ,
nagyjából : 1 hónap `4-5 kg
és már csak azt tudom mondani,h hajrá <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!