Mit csináljak ha túlságosan szeretek enni?
16 éves lany vagyok. 164-165 cm magas vagyok és a jelenlegi súlyom 50.8 kg.
Látok magamon egy kis felesleget. Főleg a combomon, a fenekemen és a karomon. Úgy érzem neha túleszem magam, másnap meg nagyon keveset mert bűntudatot érzek ha előző nap többet ettem. A hétvégét a barátommal töltöttem. Sokat sütögettünk kint, sütiket is csináltunk.
Akkor nem éreztem magam rosszul miatta de most, hogy itthon vagyok már igen.
Ma is sokat ettem de edzettem meg még fogok is meg ugye rendeszeren edzek napi 30-40 percet. Tanacstalan vagyok. Nem találom az aranyközéputat. Nagyon sokat nem szeretnék fogyni max 4-5 kilót meg. Jó adottságaim vannak hálistennek de nem vagyok elég feszes. Kicsit önbizalomhiányos is vagyok. Mit javasoltok?
Tényleg nem kellene többet fogynod. Ne edzd túl magad, hiszen annak ugyanannyi karos hatása lehet az egeszsegedre, mint amennyiről elsőre azt hinnéd hogy pozitív (huu mert most elégetted azokat a kalóriákat amit pluszban nassoltál) Emellett a súly mellett egyszerűen lehetetlen hogy az a bizonyos kis felesleg ott legyen rajtad, ezt minden bizonnyal csak te látod így. Írtd is hogy önbizalomhiánnyal küszködtek, sajnos ez nem fog javulni kilók leadásával. A probléma gyökere feltehetoen lelki okokból ered, amiről ne félj beszelni a közeli barátaiddal illetve a barátoddal (erősítheti is a kapcsolatotokat egymásnak a lelki támogatása!)
Ha néhol nem érzed a vonalaidat elég feszesnek, el kell hogy mondjam a fogyastol nem lesz jobb! Csinálj olyan gyakorlatokat, amelyek azokat az izomcsoportjaidat mozgatják meg. Pinteresten a legegyszerűbb ilyeneket találni, de fontos hogy olyat keress, amit karcsúsításra ajánlanak. Ha nem válik be ne csüggedj, próbálj ki mást, nem működhet mindenkinél ugyanaz!:)
Ui.: bármennyire is elképzelhetetlennek hangozhat számodra, de általában így szoktak kezdődni az étkezési zavarok... fontos tehát hogy ne adj le több kilót, mert a menstruaciod is leállhat. Egyáltalán. Felejtsd el a kilókat. Az alapján egyél, amire érzed hogy szükséged van. Én abban hiszek hogy a legtöbb gyümölcs-zöldség bármikor jöhet, emiatt NE legyen buntudatod!
Remelem tudtam segiteni, megbeszéléd a problémáidat valakivel és nem fog az egészből egy hülyeség miatt nagy(obb) baj lenni😞
Puszillak, egy korodbeli lány<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!