Etelt helyettesítő shake-ek?
Kinek mi a véleménye -át étel helyettesítő italokról!!?
Biotech stb..kúriákról
Nekem pl vékony test alkalom van..viszont a hasam hájas...mint aki terhes..Azt veszem észre,egyre nagyobb..
Felülés stb nem pája..nincs kitartásom.kondizni eljárnék de nincs a közelembe,gyerekkel segítség nélkül(lepasszolnál a gyereket)még esélytelenebb a bejárás városba...
Nem voltam pocakos..az egész család fám vékony test alakú.. mi lehet a gond,azon kívül hogy szeretem a hasamat?!:)
Egyél ételt és mozogj! Jobban jársz.
Nem stresszelsz? A zsigerháj attól is gyarapodhat.
*pálya
Ha nincs időd és kitartásod felülésezni, akkor napi óránként 1 perc plank-et csinálj meg. Literálisan 5-10 perc naponta, de jelentősen több, mint a semmi és a gyerek mellett is csinálhatod.
(Ha nem megy az egy perc, akkor félperc is elég, de később fokozatosan emelned kell az időt)
Ha ennyit sem vagy képes megcsinálni, akkor fogadd el és légy boldog a tudattal, hogy a hasüreged hízni fog, a szerveid zsírosodnak és idő előtt meghalsz.
Egyébként jók a fehérjeporok, gyümölcsökkel és/vagy zöldségekkel turmixolva, azonban nem helyettesítik a kiegyensúlyozott étkezést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!