Kövér vagyok?
166/7 cm vagyok és 53 kg
az sok?
mennyinek kéne lennem?
Biztos hogy nem...
Vékony vagy szerintem, vagy normális attól függ mennyire vagy izmos
Kicsit vagyok magasabb mint te, a súlyom is egy picivel több így. Szerintem te ha lány vagy és tizenéves akkor vékony lehetsz. Ha erősebb a csontozatod akkor is a “normal”, egészséges testalkatuak között a vékonyabbak köze tartozol! Ha nem tartod magadat elég formasnak hetente esetleg kétszer-háromszor tornázhatsz jelenleg otthon HA jól esik, de NE FOGYJ!!!! Egyáltalán nem lehetsz kövér, ebben így látatlanban is biztos vagyok. Ha pedig úgy érzed hogy” b@sszus fogynom kell dagadt vagyok” beszélj egy felnőttel, de minimum egy baráttal, mert valamit beképzelsz magadnak ami nem normális.
Nem tudom mennyinek kéne lenned, mivel szerintem ez jó lehet. Egyébként én azt mondanám hogy ha ennyire a mérleg számait nézed, az 55 kilóval is vékony lennél, szóval. . .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!