Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges 22 nap alatt...

Lehetséges 22 nap alatt fogyni 3,5 kg-ot?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretném leadni, akkor megyek majd nyaralni 1 hétre, külföldre, tengerpartra. Jó alakot szeretnék! 3,5 kg választ el az álomsúlytól. Szerintetek milyen módszerrel menne? Futni ízületi problémák miatt nem bírok, sétálni, táncolni szoktam, ha időm engedi. Mit ajánlotok? Hogyan adjam le a felesleges 3,5 kg-ot 22 nap alatt?
2010. júl. 27. 18:51
 1/2 anonim ***** válasza:
bringázz
2010. júl. 27. 18:55
 2/2 anonim válasza:
A legfontosabb a táplálkozás, nekem úgy szokott sikerülni, ha teljesen kihagyom az étrendemből az olyan ételeket amiben liszt van (kenyér, péksüti kizárva), és marad a gyümölcs, zöldség, sovány hús,rántás és tészta nélküli levesek olyan mennyiségben, hogy mindenképpen 1000 kcal alatt legyen a napi energiabevitelem. (zöldségből szinte bármennyit megehetsz)Emellett a torna (Béres Alexandra: Új kihívás) is jó, de enélkül is megy (ennyi kalóriabevitel mellett már erre nem nagyon jut energia)Ezzel a módszerrel én 3 hét alatt 5-6 kg-t képes vagyok fogyni (5-6 kg-nál több feleslegem pedig sosincs, így azt sem lehet mondani, hogy a sokból könnyű ennyit leadni, mert ennyi az össz).
2010. júl. 27. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!