Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez szerintetek így jó? És...

Ez szerintetek így jó? És mennyi idő után indul be folyamat?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy napi 40-45 perc kis kézi súlyzóval tornázok, különböző gyakorlatok . Guggolok is sokat vele meg hát ilyen tényleg minden van benne . Kevés szünettel! Elég h beinduljon a zsír égetés? Napi 1000 kalória amit be viszek . Durva . De már egyszer leadtam 36 kilót, de fiatalabb voltam vagy 8 évvel. Most elég nehezen megy!

2020. ápr. 17. 09:07
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
A napi 1000 kalória nem elegendő, hacsak nem 155 centis nő vagy. Túl drasztikus fogyás esetén valószínű a jelentős izomvesztés.
2020. ápr. 17. 09:12
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

Fogyni fogyhatsz, legalábbis ilyen adatokkal illendő lenne, de én nem tartom egészségesnek a 1000 kcalt. Pláne edzés mellé.

Én alacsony vagyok, aránylag a súlxom is kevés, csak szálkásodni akarok, de 1400 a minimum, amit beviszek, de durva edzős napokon nem gond, ha 1700ig elmegyek. A makrók fontosabbak, főleg ha szeretnél vmennyi izmot megtartani, és nem skinnyfatként végezni.

2020. ápr. 17. 09:13
 3/8 anonim ***** válasza:
26%

#1-es, még úgy sem. 156 cm vagyok, de mint írtam 1400 kcal a minimum nekem is.

Meg tényleg rengeteget számítanak a makrók. Nem mindegy mi adja a kcal-t.

2020. ápr. 17. 09:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hamarabb fogod abba hagyni, minthogy elinduljon bármilyen folyamat is. 1000 kalória nagyon kevés. Ezt csinálod pár napig, esetleg 1-2 hétig aztán egyszer rád jön valami falási roham és még a spájzot is kifogod enni a helyéről. Több kalória, normális kaják, és nem kell mindennap edzeni, elég hetente 3-4 alkalom.
2020. ápr. 17. 09:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez szó szerint sanyargatás.

Kb másfél hónap múlva fog beindulni bármi is, de nem fogod tudni tartani, mert előbb betegszel meg, mert az immunrendszered a tápanyaghiány miatt le fog gyengülni nagyon.

Én nem tenném ezekben a "nehéz időkben".

2020. ápr. 17. 09:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem a lepontozás érdekel, mert teszek a százalékokra, csak az ellenérvek.

Mégis miért gondolja valaki, hogy amit írtam, miszerint az én magasságomhoz az 1400 kcal, de egy órás súlyzós, vagy 2×1 órás aerob edzés mellett az 1700 kcal sok? Vagy hogy a makrók nem fontosak, és tök mindegy, mennyi a fehérje, szénhidrát, zsír, ha a kcal alacsony? Azért messze nem ugyanaz a tápanyag és a minőség 100-120 g csirke, plusz egy kiadós párolt zöldség köret, mint egy jó kis fehér zsemle téliszalámival, ketchuppal, vajjal vastagon kenve és miegymással megpakolva. Kalóriában ki lehet hozni ugyanannyira, de az eredmény nagyon nem ugyanaz.

2020. ápr. 17. 11:00
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a véleményeket....

L3 fogytam fiatalabb koromban 8 hónap alatt 36 kilót... szinte nagyon gyorsan sosem volt semmi bajom mi több egészségesebb voltam ..

Terhes lettem és a kapcsolat miatt több jött fel mint kellett volna ...

Kb 5 hónapos körül voltam amikor az édes apukája ki rugdosta belőlem...azután is jött fel ...nyilván ennyi nem jött vissza amennyit le adtam anno ...

Csak most valamiért lassabban akarja ... :)

2020. ápr. 17. 14:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Túl kevés az 1000 kalória. A testedet nem tudod átverni. Állj rá egy olyan kalória mennyiségre, amit hosszú távon tartani tudsz. 1000 kalóriát nem tudsz sokáig tartani, azért van a jojo effektus, mert ki van éhezve a tested. Hamar vissza szedi ha kap kaját:) persze a makrók fontossak,arra figyelni kell, de ez már 1000- szer le van írva a neten sok cikkben.
2020. ápr. 17. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!