Mennyire talaljatok vastagnak a combom?
Figyelt kérdés
Mar mindenhol elegedett vagyok kiveve a hatso reszemmel es a combjaimmal. Egyszeruen borzaszto vastagnak erzem. 168 centi vagyok es 53 kilo. Rendszeresen edzek+odafigyelek az etkezesre de valahogy onnan nem akar mozdulni. [link] Mi a velemenyetek? Egyeb otlet h miket csinalhatnek meg?2020. ápr. 15. 19:48
21/30 anonim válasza:
Én ezt nem értem, lehet én vagyok a hülye, de ti hogy tudjátok ilyen vastag farmerben megállapítani, hogy milyen a combja? Számomra lehetetlen. Nadrág nélkül lehet izmos, lehet hájas, rezgős, így még nem mondom. Ruhában jónak tűnik, de az nyilván nem számít. Ruhában skinny fat állatként nekem is szinte bomba alakom és lábaim vannak. De kerüljön csak le az a nadrág...:D Mindenesetre rajta vagyok az ügyön.
22/30 anonim válasza:
*meg nem mondom
*skinny fat alkatként:D
23/30 anonim válasza:
Jó alakod van, a comboddal pláne nincs gond :)
25/30 anonim válasza:
Ha a combod a kérdés, miért a fenekedet teszed fel? :D
Egyébként ha komoly a kérdés, akkor már bekattantál a külsőségek figyelésétől. Tök normális a súlyod és a magasságod, inkább vékony is vagy, az alakod is jó, arányos. Ha te nem látod magad vékonynak, akkor agyban vannak a gondok.
26/30 anonim válasza:
Nem tudom hol is láttok izmot? Femmiféle szeparáltság, definiáltság nem látszik, egyszerűen ott több a zsír, mint más részen, ilyen a genetikád.
Ha annyira izmos lennél lent, a feneked kerekebb lenne. Nem leszólás, tény.
27/30 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy izmos lennek! Sot! Mint irtam nem vagyok elegedett vele..
2020. ápr. 16. 10:28
28/30 anonim válasza:
Nem te írtad, a többiek, rossz személyben írtam.
29/30 anonim válasza:
53kilótól többnek nézel ki,de amugy csini vagy!
30/30 anonim válasza:
Nagyon csinos vagy így, szeretnék ilyen combokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!