Nagyon elrontanám így a diétát?
Figyelt kérdés
Alapbol nem szoktam sok kenyérfélét enni viszomt most veszegetem a teljeskiörlésű dolgokat mert hát mégis csak laktatóbb mint egy johgurt.
Ehetem nyugodtan vagy inkább hamyagoljam ezeket a teljeskiörlésű dolgokat?
2020. ápr. 14. 15:56
1/4 anonim válasza:
A szénhidrát tartalma hasonló, mint a simának, csak lassan felszívódó. Nyugodtan ezt sem eheted, de módjával belefér. 1 szendvics sok zöldséggel egész délelőttre jól laktat, a joghurttal meg fél óra múlva éhes vagy.
2/4 anonim válasza:
Nem írod, milyen diétát követsz, így nem lehet válaszolni.
3/4 anonim válasza:
Attól is függ, mekkora a túlsúly rajtad. Én nem számolok kalóriát, minden reggel megeszem két pirítóst sonkával és tojással, mégis fogyok. Viszont 80 kilóról indultam(most 71 körül vagyok) és 162 centi, tehát gondolom sok feleslegből lehet kenyérrel is fogyni, meg tésztát is szoktam enni. Eddig nem ártott.
4/4 A kérdező kommentje:
Jelenleg 166 cm vagyok
57-58kg körül
Es legalább 5-6kilót szeretnék lefogyni
2020. ápr. 14. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!