Ha valaki bulimiás az miért eszik ha ugyis kihányja? Ha kihányja akkor az olyan mintha nem is evett volna?
Figyelt kérdés
Szóval az a kérdésem, hogy hányás után nem lesz éhes? Mert ha kihányja amit megevett akkor a hasa üres lesz... én nem értem2020. ápr. 13. 13:07
1/4 anonim válasza:
Ne keress logikát mentálisan problémás, torz gondolatmenetű életmódot folytatókkal. Azért eszik, mert éhes, és ezt az elemi ösztönt nem tudja leküzdeni, mert túl gyenge ahhoz, hogy megállja és "csak" koplaljon. Viszont az evés miatti bűntudat miatt ki fogja hányni, hiszen bolond. Plusz otthon el lehet játszani hogy minden oké, megvacsorázik a család, a gyerek meg utána elvonul magának a vécécsészét ölelgetni hányás közben.
2/4 anonim válasza:
De éhes lesz,csak nem azonnal.Amúgy,ha már lenyelte az ételt,ha ki is hányja,valami már felszívódik.Egy idő után beindul az ördögi kör.A hányást ezért ismét falási roham követi.Az étel íze miatt eszik,nem azért hogy jóllakjon.Szerintem az egyik legdurvább mentális betegség,nagyon megviseli az embert lelkileg is meg testileg is.
3/4 anonim válasza:
A bulimia eveskenyszert jelent. Azert hanytatja magat h utana ujra tudjon enni.
4/4 anonim válasza:
Ez egy súlyos betegség, kényszerevés. A hánytatás szétmarhatja a nyelőcsövet, a fogágyakat - a gyomorban annak az erős savnak a helye, nem rendszeresen hánytatva máshol - és ezért halálos is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!