Ezt már nem bírom idegekkel, vagy csak ma reggel vagyok kicsit nyűgösebb?
kész, vége, elértem a célomat, leadtam a fölösleget, de most jön a neheze! ölni tudnék egy kis sütiért, amit el is készítenék,
de:-nincs itthon édesítőszer, azt meg nem tudom h milyen arányban helyettesíti a méz a cukrot (tudom, h ugyan olyan kalóriadús, de legalább vitaminok vannak benne...)
-úgy összességében nem merek lisztes/grízes dolgokat enni
tehát ha valakinek van egy receptje, ötlete valami?! köszi
20L
gyümölcs és tej van otthon?
mert akkor tudsz fagyit csinálni..valamilyen gyümölcsöt és tejet összeturmixolsz, ízlés szerint, h tejesebb vagy inkább gyümölcsösebb fagyit akarsz, az egészbe raksz 2-3 kanál mézet, attól függ mekkora adagot csináltál, és ezeket beletöltöd kis pohárkába, de ne műanyagba..berakod a mélyhűtőbe, és ebédre szerintem készen is lesz
Natúr joghurt gyümölccsel, fahéjjal és 1 kiskanál mézzel összeturmixol, megesz. Esetleg megcsinálhatod, hogy 1-2 korpovit kekszet össztörsz, porhárban alulra teszed, rá a gyümölcspépet, arra a joghurtot mézzel keverve.
Amúgy nyugodtam megehetsz 1 szelet süteményt (egyet, nem egy tepsivel!), még ha cukros is. De vedd meg, ne süssél, mert a sütöttből sokkal többet eszik az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!