Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan alakíthatom az alkatomat?

Hogyan alakíthatom az alkatomat?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, 63 kg. Az elmúlt időben közel 16 kg-t fogytam, a súlyommal ugy ahogy elégedett vagyok már, de szeretnék még feszesíteni a bőrömön, és kicsit izmosodni is. Hogyan érhetem el..? Fogyókúrával, vagy valamilyen mozgással?
2010. júl. 26. 14:53
 1/4 A kérdező kommentje:
172 cm vok, ezt elfelejtettem ideirni:)
2010. júl. 26. 14:54
 2/4 anonim ***** válasza:
kis bemelegítésnek először csak futás..mm fuss naponta olyan 20-25 percet, de sokat, ha már fogyni nem akarsz..vagy pattanj bringára..épp nincsen jó idő, de a hét közepétől megint meleget mondanak, és olyankor a melegbe jó a biciklizés, mert szellőzöl :D ráadásul ha rövid ruhát veszel fel még barnulsz is..jó, tudom nem erre vagy kíváncsi..:D utána otthon is végezhetsz erősítő gyakorlatokat..lábemelés, hasprés, kis súlyokkal való edzés, azok nem csinálnak neked hatalmas izmokat, csak szépen formálják a karodat..ha nincsen súlyzód, akkor egy fél literes műanyag üvegbe tölthetsz homokot, és azzal súlyzózz, de szerintem elég jól az rubint rékás és béres alexandrás videók is, ha egyszer-kétszer végig csináltad, utána magadtól is tudod őket kombinálni. De ha akarsz elmehetsz kondi terembe is. Ott az edzők is biztosan segítenek neked h mit hogyan használj és csinálj.
2010. júl. 26. 15:46
 3/4 A kérdező kommentje:

köszi:)

és a tippet a barnulásra is;)

2010. júl. 26. 21:47
 4/4 anonim ***** válasza:
nagyon szívesen... :D
2010. júl. 27. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!