Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő múlva látszik a...

Mennyi idő múlva látszik a változás?

Figyelt kérdés
Hello 18 éves vagyok 80kg-ról inditottam a fogyást 2 hete most 78.5kg vagyok és nem igen látok semmi változást még sajnos.Mikorra várható,hányadik héten amikor már télleg látszik a diéta hatása ha normálisan van megtervezve az étrend,aerob,pihenés,edzés is?
2010. júl. 26. 13:15
 1/4 anonim ***** válasza:
hát...azt nem tudom hogy hány centi vagy, és 80 kiló sem eget rengető, és 2,5 kiló fogyás még nem olyan sok, azért nem látszik, meg te magadat minden nap látod, és ilyen kis változást nem veszel észre magadon..aki csak előtte látott téged, mielőtt fogytál, az biztosan észreveszi a változást..és jobb a lassabb, de biztosabb fogyás..szóval ne add fel, és jól teszed h sportolsz
2010. júl. 26. 13:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Folytasd tovább, légy kitartó. Még két hét, és te is látni fogod a hatást szerintem. De igaza van az előttem szólónak. Mivel minden egyes nap látod magad, nehezebben veszed észre a változást, ráadásul gondolom kritikusabb is vagy magaddal szemben. Én mindig azt vettem észre először, hogy hol van még "javítani való". :)
2010. júl. 26. 13:31
 3/4 A kérdező kommentje:
180 cm magas vagyok.Hát igen nézem mindennap magam lehet azért nem látom :D
2010. júl. 26. 14:18
 4/4 anonim ***** válasza:

szia

heti 1x merj, ugyanabban az idoben (reggeli ebredes utan, ruha nelkul)...harom-negy meres utan latni fogod a kulonbseget :D

2010. júl. 26. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!