Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a test kövèrnek...

Szerintetek ez a test kövèrnek szàmit màr? Oszinte velemenyeket kerek. Hany kilonak tippelnetek?

Figyelt kérdés
[link] -koszi a valaszt,ez konkretan osztonzeskent lenne jo .

2020. márc. 27. 20:51
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
23%

Kérdező, úgy viszont nem tudunk segíteni, ha nem írod le, hogy miket, mennyit eszel, mit sportolsz otthon.

De ha nem akarod, hogy segítsünk, akkor minek tetted fel a kérdést? Az csak egy dolog, hogy pajzsmirigyproblémás vagy, és? Attól függetlenül még sikerülhet tovább fogynod, de úgy ha nem segítesz nekünk, nem írod le, hogy eddig mit és hogyan csináltál, úgy esélytelen minden.

2020. márc. 29. 12:26
 52/55 anonim ***** válasza:
0%
Ez még határeset. Ez még éppenhogy-ippeghogy jó. Ha ennél már egy leheletnyivel dagikább lenne, akkor már az lenne, de még ippeghogy nem.
2020. ápr. 8. 22:09
 53/55 anonim ***** válasza:
0%

Oldalt dudorodnak a húrkáid. Kövér vagy, hiába tetszelegsz itt feketében, az alakodon nem segít.

Én is alulműködő pm. beteg vagyok.

2020. ápr. 9. 14:26
 54/55 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem arányos alkatú vagy, nem kövér. :) Van egy picikét mit fogni rajtad, de ez nem baj, sőt a legtöbb férfi nem a deszkákat hajtja. Kövér lányokat kedvelő férfiként azt kell hogy mondjam, az én ízlésemnek még kicsit alulméretes vagy, de ha híznál pl. 10 kilót, akkor a pont jó kategória lennél ;)

Szép napot,

28/F

2020. ápr. 9. 14:33
 55/55 anonim ***** válasza:
56%
Ne foglalkozz a gúnyolódókkal, főként ne vegyék kedvedet a negatív hozzászólók. Nagyon szép amit már elértél fogyás terén,nem kell mindenkinek nádszál vékonynak lenni.Minden férfi ízlésének úgysem lehet megfelelni, mert valaki a karcsú,vékony nőket látja gyönyörűnek, valaki a teltebbeket, mások az egészen kövérekre buknak.Te nálam a nőiesen telt kategóriába tartozol,szép formás vagy,ha sportolnál és leadnál még egy kicsit, akkor az az én szememnek maga lenne a tökéletes női alak.Kerékpározással, futással remek, jól kinéző, egészséges testet tudsz elérni és fenntartani, szóval hajrá, csak így tovább!
2020. nov. 17. 18:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!