Szerintetek ez a test kövèrnek szàmit màr? Oszinte velemenyeket kerek. Hany kilonak tippelnetek?
Kérdező, úgy viszont nem tudunk segíteni, ha nem írod le, hogy miket, mennyit eszel, mit sportolsz otthon.
De ha nem akarod, hogy segítsünk, akkor minek tetted fel a kérdést? Az csak egy dolog, hogy pajzsmirigyproblémás vagy, és? Attól függetlenül még sikerülhet tovább fogynod, de úgy ha nem segítesz nekünk, nem írod le, hogy eddig mit és hogyan csináltál, úgy esélytelen minden.
Oldalt dudorodnak a húrkáid. Kövér vagy, hiába tetszelegsz itt feketében, az alakodon nem segít.
Én is alulműködő pm. beteg vagyok.
Szerintem arányos alkatú vagy, nem kövér. :) Van egy picikét mit fogni rajtad, de ez nem baj, sőt a legtöbb férfi nem a deszkákat hajtja. Kövér lányokat kedvelő férfiként azt kell hogy mondjam, az én ízlésemnek még kicsit alulméretes vagy, de ha híznál pl. 10 kilót, akkor a pont jó kategória lennél ;)
Szép napot,
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!