Ez alkati kérdés, a fotó alapján is olyannak tűnik, hogy vékony boka és a felsőtest kissé pasztózus.
2020. márc. 27. 21:33
12/55 anonim válasza:
Elég sokat takar a ruha (nem arra célzok, hogy meztelent vagy melltartósat rakj ki, hanem csak azt mondom, hogy ez ruha számomra sokat takar, valahogy nem látszanak a rendes méreteid, úgymond előnytelen a pontossághoz.
Szerintem nem kövér, esetleg duci vagy.
2020. márc. 27. 21:36
13/55 anonim válasza:
Szerintem szep vagy igy is :-)
2020. márc. 27. 21:39
14/55 anonim válasza:
Abszolút nem kövér. Szerintem teljesen jó. Kilót tippelni semmi értelme magasság nélkül.
2020. márc. 27. 21:59
15/55 anonim válasza:
Kövér semmiképpen nem vagy. :)
Az a lényeg, hogy ne akarj görcsösen minden áron lefogyni! Sportolj ahogy jól esik, egyél egészségesen és mértékkel. Figyelj oda, hogy elegendő folyadékot igyál és meglegyen a napi alvás is. Hidd el, lassú víz partot mos! :)
2020. márc. 27. 23:28
16/55 anonim válasza:
Kb semmit nem látni az alakodból. Rakj fel rendes képet.
2020. márc. 28. 00:06
17/55 anonim válasza:
Duci kategória???? Nektek elment az eszetek? Uramisten!
2020. márc. 28. 01:29
18/55 anonim válasza:
Fogalmi gondok vannak. Mint ebben a topikban általában.
2020. márc. 28. 02:26
19/55 anonim válasza:
Vekonynak semmikepp se mondanalak. Nagyjabol egy 15 kilot ha letudnal adni, tokeletes lenne. Etrend+ edzes. Lehet neked tobb ido, de ha fejben eldontotted akkor mar csak kitartas es akarat kell hozza :) sok sikert!
2020. márc. 28. 07:01
20/55 anonim válasza:
Szerintem igy vagy csinos ahogy vagy.
Nem kell mindenkinek a magazinok altal terjesztett - de keveseknek elerheto vekon idealt hajszolnia. A nok 99% a sosem fognugy kinezni.
Az ido elorehaladtaval oedig az atlagosan vekonyak is olyan teltebbek lesznek mint te most aztan le is hagYnak...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!