Lehet a koplalástól?
Igen. A vércukorszinted a föld alatt van. Egyél sokszor keveset. Reggeli, tízórai, ebéd, uzsi és vacsi. Ha nem eszel rendszeresen, a tested elkezdi raktározni, amit néha bedobsz, tehát, amikor többet kezdesz enni meghízol...
Jó, hogy ennyit mozogsz, de állj neki rendszeresen enni. (És persze igyál sok-sok vizet!)
Bizony attól! Ne csinál ilyen butaságot, csak magadnak ártasz. Majd csinálsz egy jó kis gyomorfekélyt és akkor megnézheted magad.
Én egyszer kórházba kötöttem ki annyira legyengült a szervezetem mert ritkán es akkor is keveset ettem. Pedig nem fogyóztam, csak vizsgaidőszak volt és volt egyéb gondom is minthogy az evésre odafigyeljek. Nálam is így kezdődött: szédülés, enyhe rosszullét, aztán ez addig fajult hogy elkezdtem szédülni, a szédüléstől hánytam, semmi kaja nem maradt meg bennem. Egy hét után már epét hánytam (annyira keserű, hogy már ettől is újabb hányinger roham jött rám). És ott volt az ördögi kör.
NEM szabad ilyen butaságot csinálni, hogy koplalsz!!!
Amit én akkor leszenvedtem a legrosszabb ellenségemnek sem kívánom!
Ha fogyni szeretnél, inkább figyelj oda, hogy mit és mikor eszel, mondj le a chipsekről, üdítőkről és minde ilyen mű kajáról, este 6 után ne egyél ha nem muszály. Ha eszel is, gyümölcsöt vagy zöldséget.
De a legfontosabb, hogy sportolj valamit. Kocogás vagy bicikli, séta hegynek felfele, ilyenek. Úgy is le lehet adni a kilókat hogy nem halsz éhen:)
A süti is bizonyítja, hogy az éhségtől vagy rosszul.
Az 5-6 liter folyadékkal viszont tönkreteszed a vesédet. Sokat kell inni, de ez már nem normális. Fele ennyit kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!