Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vastag a bokám mit tegyek?

Vastag a bokám mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom hülye kérdés de ha fogyok akkor bokából is fogyni fogok? Elég vastag sajnos. Köszi a válaszokat

2020. márc. 1. 17:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Valamennyit igen, de az az csont eredeti formájától is függ. Ha lefogysz és még mindig vastag és nem szép formájú, akkor igyekezz magas sarkút hordani, ha nem vagy nagyon magas, illetve a magas sarkú mellé olyan hosszú, bő és klasszikus vonalú nadrágokat - éllel a legjobb -, amik a boka alá érnek, úgymond kicsit ráesődnek a lábfejre. Hosszú szoknya vagy ruha is nagyon jó, ami takarja a bokádat.

Ellenben minden olyan nadrágot, szoknyát felejts el, ami hangsúlyozza azt, amit el akarsz takarni.

2020. márc. 1. 18:15
 2/6 anonim ***** válasza:
A boka nem zsírosodik el úgy tudom.Magassarkú cipővel lehet vékonyítani vagy olyan ruhával takarni.Ezt genetikailag örökölni lehet.A futás segít ha mégis súlyfelesleg miatt alakult ki. Lehetsége, hogy vizesedés miatt dagad a boka, akkor az orvos vízhajtót ír fel.Sós chipszeket ne fogyaszd.
2020. márc. 1. 19:22
 3/6 anonim ***** válasza:
2020. márc. 1. 19:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Átérzem, én magas vagyok, vékony és ehhez társul a vaskos bokám, ami annyira elrontja az összképet, csinálhatok én akármit :/ sajnos ezt el kell fogadni, nincs rá praktika, ezért nem fogok kés alá feküdni :) egyébként minél idősebb vagyok, annàl inkább rájövök, hogy ezt más kb észre sem veszi :)
2020. márc. 1. 21:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy kórosan elhízott, akkor a csonttól vastag a bokád, esetleg a szemed rossz; így sajnos nem fogsz tudni ezeken az arányokon változtatni.
2020. márc. 2. 09:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Vagy az is lehet, hogy vizesedik a lábad. Felkelés után is ugyanolyan vastag?
2020. márc. 2. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!