Valaki aki 60 kg alatt van le tudná nekem írni azt hogy egy nap mit és mennyit eszik?
173 centi 58 kiló vagyok. Kb 65-ről fogytam le,de igazából most csak súlyt tartok. Bár fogynék lejjebb, csak a párom már félt, mert szerinte kezdek nagyon vékony lenni. Na de a lényeg, 1500 kcalnál soha nem ettem kevesebbet, még mialatt fogytam se. De az is inkább 1800 volt. Most meg van az 2000 is. Hetente 3-4x tornàzom otthon, egyszerre 30-40 perceket, illetve nagyon sokat sétálok, ahova tehetem gyalog megyek. Teljes mértékben növényi étrendet folytatok (direkt nem írok vegànt), mert én ettől érzem jól magam. Elég változó, hogy mikor miket eszem, van, hogy napokig nem eszem főttet, de leírok egy átlagos napot, mikor pl otthon vagyok hétvégén, és van időm jobban. Reggelire 2 szelet tk kenyér humusszal, pár szelet avokádó, sok-sok friss zöldség, paprika,paradicsom, uborka. Ehhez néha iszom egy pohár gyümölcslevet.
Egész délelőtt eszegetek gyümölcsöket, almát, mandarint, banánt, fagyasztott gyümölcsöket. Ebédre rizs csilisbab hús nélkül. Délután szoktam egy-egy marék mandulat, kesudiót, diót elrágcsálni. Vacsira általában egy nagy tál saláta, mindenféle friss zöldséggel, és esetleg még humusz hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!