Mit gondoltok a méreteimről 91-69-93?
Figyelt kérdés
Mell-derék-csípő.
Én utálom magam, rengeteget szomorkodtam miatta :(
Sajnos magad is vagyok 175-177 között :(
2020. febr. 29. 18:17
21/29 A kérdező kommentje:
Tényleg nem én vagyok, de ha nem hiszed hát nem, nincs mit tennem....
Nem szeretem ahogy kinézek, 3 hónapja mozgok komolyabban, étrend stb., de mintha rosszabb lenne komolyan..próbálom nem feladni.
Hát nem vagyok már tinédzser ,24 éves vagyok...
2020. márc. 1. 10:20
22/29 anonim válasza:
Igen, már semmi esélyed az életben. Egy öreg, kövér, megkeseredett csaj vagy, a kutyának sem fogsz kelleni.
23/29 A kérdező kommentje:
Tudom, nem is kell párkapcsolat...
2020. márc. 1. 11:32
24/29 anonim válasza:
Nincs veled semmi baj, a 90-60-90 a modellméret azaz homokóra.
Mivel neked a mell és a csipő méreted közel van a 90-hez de a derekad nem, ezért nincs homokóra alakod. Ha hangsúlyosabb derekat szeretnél akkor megpróbálhatsz fenékre edzeni.
Szerintem szép alakod lehet, nincs vele semmi baj
26/29 anonim válasza:
Amúgy én teljesen megértelek,nekem is 69 a derekam,és én is azt olvasom mindenhol ,hogy még a 70kg-s nőknek is 65 a dereka ...
27/29 anonim válasza:
Kép nélkül lehetett megmondani bármit is
28/29 anonim válasza:
A súlyod a magasságodhoz teljesen jó
29/29 anonim válasza:
Úgysem küldenek képet, de legalább megmondhatnák melyik szinésznőre hasonlítanak,ez korrekt nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!