Àtlagos alkat, talàn màr vékony felé megy inkàbb az adatok alapjàn, a derék nem hangsúlyos. Pontosan milyen vàlaszra vàrsz?
2020. febr. 29. 20:59
12/29 anonim válasza:
Utolsó: már ne haragud de ez szerintem egyeltalán nem közelít a vékony felé. Ha rám azt mondták hogy fogyni kéne 70-61-70 méretekkel és 167/55 kilóval akkor az ő sem vékony. Átlagosnak átlagos.
2020. febr. 29. 21:09
13/29 anonim válasza:
😂😂😂 És ha azt mondja valaki ugorj le a hídról megteszed mert azt mondàk? Nem kell minden *sàgot elhinni màsoknak, ha egyszer valakinek egészséges tartomànyban van a testsúlya. Nem mondtam hogy sovàny, azt írtam hogy afelé halad 175-177cm/ 62 kg közelít a sovànysàghoz. Értelmezd ha képes vagy rà...a /közelít a sovànysàghoz/, és /a sovàny a kérdező/ közti különbséget. Ilyen magassàghoz pl 68 kg is teljesen normàlis. Normális embernek az egészséges a mérce, nem a vékony. Ennyi.
Ha pedig valaki szerint magassàg- 110 mellett fogyni kéne akkor vagy vak vagy buta, vagy mindkettő, de valószínűbb hogy csak büdös bunkó és szàndékosan meg akart bàntani- vagy mind egyszerre.
Csak sajnàlni tudlak, ha ilyen emberek véleményére adsz.
2020. febr. 29. 23:49
14/29 anonim válasza:
* magassàg -112 esetedben. Hülyeség hogy fogynod kell, max a testarànyaid nem hangsúlyosak, de arról senki nem tehet. Alkati dolog. De a te dolgod mit csinàlsz magaddal.
2020. márc. 1. 00:01
15/29 anonim válasza:
Nekem tizenévesen 49 kilósan sem volt 60-as derekam, egyszerűen ilyen az alkatom. Most 74 cm 53 kilóval. Hiába lapos a hasam, és minimális felesleg van rajtam, elölről nézve kb. egyenes a felsőtestem. Én a 70-es deréknak is örülnék, de nem akarok jobban lefogyni, így is mindenki azt mondja, vékony vagyok. Engedd el ezt a butaságot, a 60-as derék modellméret, nem mindenki olyan szerencsés, hogy alkatilag ilyen vékony legyen a dereka. Teljesen jók a méreteid, és szép magas vagy, nincs okod szomorkodni, főleg nem utálni magad.
2020. márc. 1. 07:39
16/29 anonim válasza:
Azt a vékonyságot én megkérdőjelezném a 74cm-es derékkel miközben nekem férfiként 72cm, úgy hogy nem vagyok ektomorf alkat, vagyis hízékony vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!