Cindy crawford tornával lelehet fogyni?
Figyelt kérdés
Cindy Crawford szépség és egészség tornája valakinek bevált?
Kb 3-4kg van fölösben 162 cm 52,5kg vagyok. Drága lenne edzőterembe járni ezért gondoltam h itthon és valaki tudna egy oldalt/fejből mondani egy jó étrendet?
2020. febr. 19. 17:47
1/11 anonim válasza:
Most pont ideális a súlyod. -4 kilóval már sovány lennél. Nem azt kell elérni, hanem a normál tartományon belül kell maradni, az az egészséges.
Természetesen a mozgás segíthet kicsit szálkásodni, formásodni. Az egészséges táplálkozás szintén mindenkinek ajánlott.
Jó étrendet senki nem tud írni fejből. Az egy külön szakma. Nem véletlenül szoktak pénzt kérni érte.
2/11 anonim válasza:
Shopbuilder. hu. Keress egy szalkásító dietát es mellette mehet a torna, bar fogyni az etkezestől fogsz, a torna meg az izmok megtartásában segít. De am. a magassag/ súly arányod elég jó, sőt tökéletes, tehat inkább csak edz és egyel egészsegesen normalis mennyisegeket és szépen formásodsz majd. Lehet sovany is lenne a bmi-d 48 kilósan.
3/11 anonim válasza:
Igen, csináld nyugodtan. Az biztos, hogy jobb alakod lesz tőle. A kilókat nem is kell figyelni.
4/11 A kérdező kommentje:
Hát ami a legfontosabb hogy körülbelül 7cm kéne le menjen a derekamról ugyanis 69cm a derekam most és egy 62cm-es derékkal már azért meglennék elégedve😅 máshol igazából nincs bajom (végtagjaim mellkasom..) tudom h helyi fogyás nem létezik nem azért mondtam,egyébként köszönöm a válaszokat esetleg bevált tipp derékra?
2020. febr. 19. 20:24
5/11 anonim válasza:
Nem lesz 7 cm-el vékonyabb derekad, csak ha nagyon lefogysz mindenhonnan, nincs az a torna, ami segítene.
6/11 anonim válasza:
Én is ilyenekre szoktam tornázni.Fogyni nem fogytam,de olyan szépen formásodtam,hogy rájöttem,hogy nem is a kilókkal volt a baj.:)
7/11 A kérdező kommentje:
És neked volt mellette diéta?
2020. febr. 20. 21:11
8/11 anonim válasza:
Mindig igyekszem odafigyelni,vannak jobb napok meg vannak rosszabbak...kifejezetten nem fogyókúráztam soha.170 cm magas vagyok 58-59 kg,55 -56szeretnék lenni.Ha rendszeresen tornázok ilyenekre,diéta nélkül,57 szoktam lenni.Ne gondolkozz.csak csináld :) Én azt mondom megéri.Habár én Icára tornázok,az a kedvencem.
9/11 A kérdező kommentje:
És te melyiket csinálod icától mármint neki is több van
2020. febr. 21. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!