Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le 5-6 kilót?

Hogyan fogyjak le 5-6 kilót?

Figyelt kérdés

látezik koviubi diéta? :D

a dinnyediéta mennyire hatásos?

5-6 kilótól szeretnék megszabadulni, sajnos futni, bicózni nincs időm, maximum egy kis itthoni testmozgás. valami tanács?

165cm, 56 kg, 18 év, lány

2010. júl. 23. 21:02
 1/10 anonim válasza:
100%

Már nem azért mondom, de sztm nem kéne fogynod...

Ha 165 cm vagy, bőven TÖKÉLETES az 56 kg.

17/F

2010. júl. 23. 21:32
 2/10 anonim ***** válasza:
előttem levőnek tökéletesen igaza van!:)
2010. júl. 23. 21:47
 3/10 A kérdező kommentje:

köszi, köszi, de nem ez volt a kérdés :)

nem vagyok megelégedve!

2010. júl. 23. 21:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Neked szerintem több szex kellene és próbálj erőt venni magadon és mozogj napi 45 percet legalább...

Hidd el nekem sincs időm rá,de mégis szakítok,ha kell ötkor felkelek és elmegyek futni vagy úszni egy szűk órát munka előtt.

2010. júl. 23. 21:57
 5/10 anonim ***** válasza:

Ja!

És a divatdiétákat villámgyorsan felejtsd el,csak kárt teszel magadban velük.

Mindent meg kell enni,de mértéket tartva.

Előző voltam.

2010. júl. 23. 21:59
 6/10 A kérdező kommentje:
miért kellene több szex? egyáltalán honnan tudod, hgy mennyit szexelek? egyáltalán nem volt ilyen kérdés, ha nem arra akarsz válaszolni, ami fel van téve, akkor NE válaszlj. örülök, hogy neked van időd, rá, nekem nicnsen, ezért írtam, hogy az itthoni mozgást preferálom.
2010. júl. 23. 22:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha valaki itt arról szóló tanácsot adna neked, hogy hogy fogyjál le 5-6 kilót, az felelőtlen lenne és ártana neked. Akármi volt a kérdés! Testtömegindexed 20,5, 20 a normális testsúly alsó határa, a felső 25. Vagyis pont jó vagy, azon belül kifejezetten karcsú. Ha lefogynál, kórosan sovány lennél, egyrészt nem szép, másrészt gyengébb és betegségekre fogékonyabb.
2010. júl. 24. 10:24
 8/10 anonim ***** válasza:
mozogj,máskülönben nem leszel megelágedve magaddal
2010. júl. 24. 13:10
 9/10 anonim ***** válasza:

...mert a szex egészséges és a legjobb mozgásforma!

Egyébként én csak jót akartam,de bánom is én ha nem mozogsz,mert a lustaságodat arra fogod,hogy nincs időt.Csak hisztizel mert belenézel a tükörbe és egy löttyedt alakot látsz...Tudod,ezt csak mindennapi sporttal lehet orvosolni!

2010. júl. 24. 13:33
 10/10 A kérdező kommentje:

kedves, drága, szeretnivaló utolsó: a szexuális életem köszönöm szépen elég jól megvan lassan 5 éve :) senki nem mondta, hogy löttyedt vagyok, egyszerűen nem vagyok megelégedve. sajnos nem tehetek róla, ha nincsen időm, reggel 5kor kelek, elmegyek dolgozni és délután 4re érek haza, majd utána vigyázok a lassan féléves húgomra. ezek mellett nemtudok elmenni futkározni, biciklizni ésatöbbi.

valaki, aki a BMI-t írta: a BMI kalkulátorok szerint, ha 65 kg lennék, akkor is normális lenne a súlyom. nem bízok ezekben, de köszi :)

2010. júl. 24. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!