Miért nem tudok fogyni?
Egyél kevesebbet. Ha annyit viszel be, amennyire szükséged van a súlytartásodhoz, nyilván nem fogsz fogyni.
Nézd meg kalóriabázisban, hogy mennyit kellene enned heti fél kg fogyáshoz, és ahhoz állítsd be az étrendedet. Ha csökken a súlyod, kevesebb energia kell a fenntartására. Nem leszel csontsovány, ha ésszel diétázol.
Márpedig kedves utolsó, hidd el nekem, hogy lehet. Az életvitelen és a nemen van a hangsúly; a kérdező elég mozgalmas életet él, és az adatok alapján szerintem férfi, de ennyiből nem tudom megállapítani. Viszont ha férfi, akkor alapjáraton több kalóriát igényel egyébként is, mint egy nő, ha pedig nő, akkor sincs baj, mert mint mondtam, elég mozgalmas az életvitele. Hidd el, van, aki ennél több kalóriával is tud fogyni, csupán tudni kell mit viszel be a szervezetedbe. Valamint szükséged van deficitre is, de szerintem az a kedves illetőnek bőven meg van. Ha ennél kevesebbet enne, elájulna az iskola padban.
Kedves kérdező, biztos vagy te abban, hogy fogyni akarsz? Szerintem nézz testzsír százalékot inkább, hiszen nem hinném, hogy olyan sok felesleg lenne rajtad. Az izom többet nyom egyébként is, mint a zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!