Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy hétig koplaltam, most...

Egy hétig koplaltam, most hogyan kajáljak, hogy folytatódjon a fogyás?

Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 19:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Á, nekem nem menne a koplalás saját erőmből. :D
2010. júl. 24. 11:36
 12/15 anonim válasza:
Én nem vagyok kövér, de van rajtam egy kis plusz. Sosem tudtam koplalni vagy diétázni, nagyon szeretek enni! Viszont elkezdtem kondiba járni és három hét alatt már látványos az eredmény! A kajáról csak annyira mondtam le hogy este már nem eszek, max egy kis kekszet vagy puffasztott köles golyót. Nagyon lelkesítő az eredmény, teljesen fel vagyok dobva! Ajánlom mindenkinek.
2010. júl. 30. 08:27
 13/15 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Lehet, én is kipróbálom majd. :)
2010. júl. 30. 10:12
 14/15 anonim válasza:
Hali, én tavaly 80 kg felett voltam. Elhatároztam, hogy este 6 óra után már nem eszek. 3 hónapra rá már 70 és 73 kg között voltam. Ugyanis a bélben vannak olyan baktériumok, amik az étel lebontásáért felelnek, ezek délután a legaktívabbak, de este ők is pihiznek, ilyenkor viszont könnyebben lerakódik a zsír. Nekem bevált.
2010. júl. 31. 13:00
 15/15 A kérdező kommentje:
Váó, az igen! :)
2010. júl. 31. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!