Miert nem látható meg a fogyás?
Kérlek, lőjjetek le!
2 hét alatt érdeményt vár valaki, különben feladja... Már meg évekig küzd és örül az eredménynek...
A világ megérett a pusztulásra.
Ne is add fel, mert szégyen lenne! Nekem 1 hónapig semmi nem látszott. 135ről mentem le 95re.
Napi 3 erősítés 2 kardio. 2 pihenő nap. DrogsBunny felé diéta. Vitaminok, napi 3.5 liter víz.
4. hónapban 5x felhúztam magam - egy kézzel. Előtte 3 fekvő ment, meg 12 felülés / hasprés.
Első hónapban még a súlyom is nőtt. Hiszen edzettem, amit előtte nem tettem meg, csak tesizni jártam, ami pitsafüst sem volt.
2. hónap közepén kaptam meg az első visszajelzést, hogy na valami látszik. 60 nap után látszott a ruhán, hogy a 2 kosárlabdányi zsír lejjebb ment, amikor az övemet beljebb tudtam húzni. Ellenben onnan gyorsabban ment, hiszen volt már rajtam izom, ami zabálta a zsírt.
A BMI meg bekaohatja tövig a lónak a corona vírusos tökeit! 40%, zsírról mentem le 18%ra és még mindig obíz 1-es kategóriában vagyok BMI szerint. Szóval azt dobd ki ahova valo: a noob senkiknek, akiknek közük nincs a valósághoz.
Mocskosul kemény lesz. Nem fog látszani sokáig. De ha 3 hónap múlva sincs fejlődés, akkor ideje újra váltani.
Addig meg mérgessedd reggel azonos időben. És utólag vicces lesz viszzanézni, miért tettél fel ilyen kérdést 2 hét után.
Na hajrá! Sok sikert! Fel ne add!
Nem lesz könnyű. De még fogja érni.
És csak akkor add fel, ha bélyeg van rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!