Szerintetek vastagok ezek a combok? Képpel. Tovább lejjebb
irigyellek, talán nekem is lesz egyszer ilyen. Egyáltalán nem vastag. O.O
17L
Hát nem tudom sztem ezen nincs mit irigyelni de köszönöm a válaszokat.
Mert am én tökre vastagnak érzem őket :S
Én is irigyellek és én is remélem, hogy egyszer majd az enyémek is ilyenek lesznek :D De amúgy át tudom érezni, hogy vastagnak érzed, nekem is az ennél vékonyabb láb az, ami nagyon tetszik, meg "álmaim netovábbja", meg ilyesmi :D Szóval hogyha zavar, szerintem simán eljárhatsz futni, meg hanyagolhatod az édességeket, az még nem ártott meg senkinek! ;D
19/L
szerintem szépek, nem vastagok :)
L/18
Csak beképzeled! Szépek a lábaid, nincs mit szégyenli rajtuk. O.o vakbélműtét? :D
De ha nem vagy megelégedve velük akkor járj el futni vagy kerékpározni, egy kis mozgás sosem árt! Viszont ismét kihangsúlyozom, szép lábaid vannak!
19f
Hát köszönöm a válaszokat.
Nem tudom nállam már ez tényleg ilyen betegség mert nem merek rövidebb gatyába járni meg állandoan azt nézem h ha leülök is h a combom milyen.
Meg pl ha buszon utazok és 1 orás az út vagy több képes vagyok végig úgy ülni h lábujjhelyen van a lábam h vékonyabbnak látszon a combom.:\
És megfogadom a tanácsotok eljárok futni vagy ilyesmi =)
17:05 igen vakbélműtét> <
És köszönöm szépen.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!