Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Két szülés után lehetséges...

Két szülés után lehetséges egyáltalán a "lánykori" lapos has visszanyerése? Én sokat sportolok, figyelek az evésre, de nekem nem megy.

Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 15:21
 1/6 anonim ***** válasza:
nem biztos
2010. júl. 23. 15:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Alkat kérdése is.És idő kell hozzá,és még akkor sem biztos.Erre mondják,hogy asszonyos lett.:-))
2010. júl. 23. 15:34
 3/6 anonim válasza:
Adának (Viva műsorvezető) 2 gyerek után is sikerült. Bocsi az off-ért, választ sajna nem tudok, a többi válaszolónak szántam :) hogy van remény rá!!!
2010. júl. 23. 15:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy megy, a nagynénémnek nagyon szép hasa van 2 picibaba után is. a legkisebbiket 16 hónapja szülte. az egyikkel 10, amásikkal 12 kilót hízott, és minkét baba 4 kg felett volt. ő terhesen is mozgott, most is állandóan lót-fut, soha nem áll meg. nem sportól kifejezetten, jógázni jár el, esküszik rá. Az étkezésre is odafigyel, de soha nem koplal, nem fogyózik. Hogy szerencséje van e, vagy az életmódja miatt néz ki így, ahogy, nem tudom, e irigyelem. :)

Adának meg ikrei vannak, csak egyszer volt nagy pocija.

2010. júl. 23. 16:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Talán akinek megfelelő hasizomzata van terhesség előtt is, annak több esélye van rá, hogy utána visszaálljon a normális hasformája. Talán. Én biztos sokat fogom edzeni a hasizmom, terhesség alatt is, amíg lehet.
2010. júl. 23. 16:14
 6/6 A kérdező kommentje:

Azért azt nem ajánlom, hogy terhesség alatt hasizmot edzz!

Hja, Photoshoppal, én is baromi jól nézek ki - ezt Adára írom.

Egyébként köszi a válaszokat.

2010. júl. 24. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!