Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Intermittent fasting csinálja...

Intermittent fasting csinálja valaki?

Figyelt kérdés

Mostanában sokat olvastam erről a témáról és kíváncsi vagyok hogy esetleg csinálja e valaki a 16 órás böjtöt? Hogy érzi magát, fogyott tőle, fáradt, stb.?

Én kb 1 hete csinálom és azt vettem észre hogy sokkal könnyebbnek érzem magam és ami a leg jobb nem törnek rám falasi rohamok mint pl 160ch diéta alatt, amit terhesen cukor miatt tartottam. Csak nem tudom hosszú távon milyen eredményeket tudok vele el érni.

2020. febr. 10. 15:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Értem, köszönöm.
2020. febr. 16. 09:33
 12/13 anonim ***** válasza:
91%

Az egyes válaszolótól kérdezném, miért hordja ennyire fent az orrát? Mert tud angolul? És a többit meg le kell nézni, aki nem vagy alig? Inkább a trehány gépelésén pörögjön, az is meg a gőgös hozzászólása is kritikán aluli.

Amúgy szerintem hatásos az IDŐSZAKOS BÖJT.

2020. máj. 26. 11:11
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak pökhendi, de nem is tájékozott. :)

Buddha, Jézus is böjtölt, sőt Mózes 40 napi teljes böjt után kapta kézhez a Tízparancsolatot nem a muszlimok találták ki, de mindegy.

2020. júl. 4. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!