Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kell még fogynom hasból? KÉP.

Kell még fogynom hasból? KÉP.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Fél éve edzek, meg diétázok, ennyire jutottam :S Elég lapos a hasam, vagy fogynom kell még onnan? Elvileg még 1-2 kilót szeretnék leadni, hogy elérjem az álomsúlyt.

2010. júl. 23. 08:57
 1/10 anonim ***** válasza:
71%

Persze, még nem szúrja át a a medencecsontod a bőrödet!

Ne hülyéskedj már! Hova a csudába akarsz még fogyni? Igen. Sportolj, ha jól esik, de ennyi.

2010. júl. 23. 09:00
 2/10 anonim ***** válasza:
ha nem behuzott hassal fényképezted magad akk már nem szükséges lapositani a hasad :)
2010. júl. 23. 09:09
 3/10 anonim válasza:
38%

Szerintem ne, a nőkkel legszívesebben kidobatnám a mérlegüket, 1-2 kiló az annyi, hogy nem iszol egésznap és kakilás után méretszkedsz, semmi több. Szerintem nagyon jó így, melled is van még rendesen, úgyhogy inkább veregesd meg a vállad, legfeljebb erősíthetsz még egy kicsit, de ez így szuper, napoztasd meg és menj pasizni..bár szerintem jönni fognak inkább :D

17 F

2010. júl. 23. 09:12
 4/10 A kérdező kommentje:
xDDDD
2010. júl. 23. 09:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem fogynod kell,hanem szinten tartanod.
2010. júl. 23. 09:52
 6/10 anonim ***** válasza:
37%

Most azért tetted föl ezt a kérdést, hogy fényezzünk?

Menj el pszichológushoz, nem az alakoddal van probléma.

2010. júl. 23. 09:56
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem azért tettem fel, utolsó. Te talán azért tetted volna fel? Utálom az olyan embereket, akik ilyet feltételeznek másokról. Neked kell pszichomókus. Nekem annyi bajom van, hogy nem tartom magam jó alakúnak.
2010. júl. 23. 10:13
 8/10 anonim ***** válasza:
37%

Ezmár bőven elég ok, hogy pszichoterápiára menj. Ha hülyének gondolnálak Pszichiáterhez küldenélek, vagy melegebb éghajlatra. Tudod van különbség pszichiáter és pszichológus között. Pont ezt gondoltam, h tök jó alakod van és bizonytalan vagy benne. Ezen egy alappszichoterápia átsegítene egy pillanat alatt. Szóval nem csak rossz szándék volt a válaszomban.

Bocccs.

2010. júl. 23. 11:21
 9/10 anonim ***** válasza:

már vékony is vagy , szerintem ennyi elég volt :)

bőven tökéletes így!

F

2010. júl. 23. 12:55
 10/10 anonim ***** válasza:
fél év kemény munka és elérted ezt GRATULÁLOK! De már tényleg nem kell fogynod a sportot viszont ne hagyd abba egyébként igaza van az egyik válaszolónak ha nem vagy vele megelégedve az baj, mert innen már csak néhány lépés és étkezési zavar lesz stb pl nálam is így kezdődött szóval ne szóld le a válaszolót én is egyetértek vele!
2010. júl. 23. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!