Kell még fogynom hasból? KÉP.
Fél éve edzek, meg diétázok, ennyire jutottam :S Elég lapos a hasam, vagy fogynom kell még onnan? Elvileg még 1-2 kilót szeretnék leadni, hogy elérjem az álomsúlyt.
Persze, még nem szúrja át a a medencecsontod a bőrödet!
Ne hülyéskedj már! Hova a csudába akarsz még fogyni? Igen. Sportolj, ha jól esik, de ennyi.
Szerintem ne, a nőkkel legszívesebben kidobatnám a mérlegüket, 1-2 kiló az annyi, hogy nem iszol egésznap és kakilás után méretszkedsz, semmi több. Szerintem nagyon jó így, melled is van még rendesen, úgyhogy inkább veregesd meg a vállad, legfeljebb erősíthetsz még egy kicsit, de ez így szuper, napoztasd meg és menj pasizni..bár szerintem jönni fognak inkább :D
17 F
Most azért tetted föl ezt a kérdést, hogy fényezzünk?
Menj el pszichológushoz, nem az alakoddal van probléma.
Ezmár bőven elég ok, hogy pszichoterápiára menj. Ha hülyének gondolnálak Pszichiáterhez küldenélek, vagy melegebb éghajlatra. Tudod van különbség pszichiáter és pszichológus között. Pont ezt gondoltam, h tök jó alakod van és bizonytalan vagy benne. Ezen egy alappszichoterápia átsegítene egy pillanat alatt. Szóval nem csak rossz szándék volt a válaszomban.
Bocccs.
már vékony is vagy , szerintem ennyi elég volt :)
bőven tökéletes így!
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!