Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogjam vissza az evést?

Hogy fogjam vissza az evést?

Figyelt kérdés

Kb 15kilot kene leadnom, de imádok enni, és képtelen vagyok lemondani a péksütikről, sütikről

..ha unatkozom is eszem, és bár minden olyan kaja után amit tudom, hogy nem kellett volna megennem, rohadtul bűntudatom van.

Van köztetek olyan, aki imádott enni? Hogyan szokott le?

2020. febr. 4. 19:15
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Úgy hogy megembereltük magunkat és nem ettünk több szemetet. Máshogy nem lehet.
2020. febr. 4. 19:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én most is imádok enni, csak most már ennél értelmesebb ételeket eszem. Amikor elkezdtem, a kedvenc pékségem közelébe se mentem jó ideig. Alapelvem lett, hogy éhesen nem megyek bevásárolni.
2020. febr. 4. 19:44
 3/7 anonim válasza:
100%
Én általában akkor nem eszek sokat, mikor a gépnél vagyok vagy sorozatot, filmet nézek vagy dolgozom valamin.... A lényeg, hogy leköt és észre se veszem, hogy mennyi idő telt el. Találj valami szerethető tevékenységet.
2020. febr. 4. 19:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Imádok enni most is, nem is akarok leszokni!

Nem kell semmiről lemondani, csak a mértéket kell megtartani. Ha unatkozol egyél, de legyen egy kis gyümölcs; zöldség, akár joghurtos-fűszeres mártogatóssal...

2020. febr. 4. 19:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Bármi -de minél értelmesebb- dologgal foglald el magad, akkor eszedbe sem jut az evés.

.

"ha unatkozom"

At unatkozás a gondolkodás hiánya.

2020. febr. 4. 20:52
 6/7 anonim válasza:
58%
Ne egyél annyit.
2020. febr. 4. 21:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos én is imàdtam a péksütiket, sütiket, tésztaételeket, meg is lett az eredménye...

Mivel az életem is veszélyben éreztem màr, inkàbb összeszedtem magam és életmódot vàltottam.

Havi 1 csalónapba férnek bele a régi kedvenceim mértékkel. Nekem ennyi kell ahhoz, hogy hosszútàvon meg is tudjam tartani ezt az új életet. A teljes megvonàs nàlam nem vàlt be.

Egyébként normàlisan eszem, ahogy kellett volna mindig. Főként tojàst, húsokat, zöldségeket, sajtféléket, magvakat. Ritkàn tésztàt is, de csak havi kétszer és nagyon keveset.

Az érzelmi evésről bizony le kell szokni. Nem egyszerű levetkőzni több éves/ évtizedes szokàsokat, de idővel, sok gyakorlàssal lehetséges. A vàltàsnak egy életre kell szólnia, ezért kell, hogy fenntartható legyen. Ha szükséges akkor bizonyos engedményekkel önmagunk felé. A figyelemelterelés is egy jó módszer ha unalmadban eszel, én pl olvasni szeretek amihez kell mindkét kezem, tartani a könyvet, lapozni:)

2020. febr. 4. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!