Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A tejtől lehet hízni?

A tejtől lehet hízni?

Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 22:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
ha napi 2-3 dl-t iszol akkor nem:) sőt kihajtja a beleidet=) fogyni a tejtől nem lehet, de hízni sem:D
2010. júl. 22. 23:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
elvileg lehet a tej külső csomagolásán fel van tűntetve a zsír tartalma 1,5-2,8-3,2% de szerintem előbb kihánynád az egészet"jackass" módra minthogy hízz tőle:)
2010. júl. 22. 23:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Jackass<3 :D
2010. júl. 22. 23:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
a tej es a tejtermekek az egyik legellentmondasosabb elelmiszerek.egyreszrol szuperjo kalcium,protein vitamin es asvanyi anyag forras.de kulonosen a hazitejnek magas a zsir-,koleszterol es cukortartalma. a tejfol nem mas,mint a tej zsirja,ugyanigy a zsiros tejszin,es a zsiros sajtok. szerintem ezekkel vigyazni kell,mert bizonyara hozzajarulnak a hizashoz.szerencsere mindebbol lehet kapni csokkentett zsirtartalmuakat is aminek taperteke ugyan annyi.
2010. júl. 22. 23:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
nem hízlal az tuti én a diétám alatt sokat ittam mégis fogytam,pedig 2,8%-os volt
2010. júl. 22. 23:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Én minden nap iszok tejet diéta alatt is ittam. És uyganúgy fogytam.
2010. júl. 23. 08:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Nekem minden nap lecsúszik kb. 7 dl, van mikor egy liter is megvan, mégsem hízok. Igaz, egészségesen étkezem egyébként és napi szinten sportolok is. De imádom a tejet. :D
2010. júl. 23. 08:23
 8/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, mennyit iszol és mi helyett. Ha eddig is ittad, és kevesebbet ettél miatta (mert laktat), nem hízol meg tőle.

Ha most kezded inni, ugyanannyi kaja mellett, akkor annyi kalóriával többet viszel be, amennyi tejet megiszol. 1 liter esetén ez 400-500 kalória is lehet, amitől igen, el lehet hízni.

Ha vacsorára eddig sült krumplit ettél pörkölttel, és ehelyett most megiszol 2 dl tejet, akkor nem hízlal, még fogyni is fogsz.

Mindazonáltal semmit nem érdemes túlzásba vinni.

[link]

2010. júl. 23. 09:17
 9/9 A kérdező kommentje:
hát..én házitejet hordok és megiszok napi 5-6 dl vacsi helyett...az szerintetek baj?
2010. júl. 23. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!