Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy hónapig nagyon kemény...

Egy hónapig nagyon kemény diétán leszek, abba bele lehet halni?

Figyelt kérdés
2020. febr. 2. 19:39
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
94%

Ez nem diéta, ez értelmetlen őrültség. Mellesleg ki se lehet bírni, és messze nem fogsz annyi kilót fogyni, mint amennyire szenvedni fogsz, viszont a lement kilók+2-vel számolhatnál utána néhány héten belül. Csak feltételes módban, mert ezt nem lehet kivitelezni.

Hány éves korodban van ennyi eszed?

2020. febr. 2. 23:21
 12/27 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem a kérdező elírta, és napi 1000 kalóriát szándékozik bevinni.
2020. febr. 2. 23:27
 13/27 anonim ***** válasza:
74%

"Etiópia már rég kihalt volna... Nem kell hülyeséget irni csam azért, hogy lebeszéld róla."

Ethiópiában az átlagos bevitel 1700-1950kcal/nap/fő.

Kalóriahiányos, főleg fehérjehiányos, és mikrotápanyag hiányos az étkezésük, de (már) inkább az utóbbi kettő, mint az első.

A "Kwashiorkor" szintű fehérjehiányba jóval többen halnak bele, mint az általános energiahiányban.

Akikre az 1000 kalória jellemző. (gyerekek), azok ténylegesen meg is halnak

A szervezet tartós 1900-hoz sokkal jobban tud alkalmazkodni(a szervezet "működése"=/= a jól működésével) (pl: alapból "kisebbek", mint az európaiak, kisebb izomtömeggel)

100-hoz egy 2000 kalória körüli alapanyag cserével pláne azonnali átállással(bár ehhez még hosszú távon sem) a szervezet nem tud időben alkalmazkodni, vannak a szervezet kapacitásának határai.

2020. febr. 3. 06:35
 14/27 anonim ***** válasza:
92%

Basszus, egy napig nem néztem fel, és ez a második ilyen idióta kérdés.

Honnan a büdös fenéből gondolja bárki is, hogy a koplalás egészséges, eredményes, és fenntartható??? A szervezetednek szüksége van a kis építőkockáira, hogy normálisan működjön. Működés alatt pedig értsd, hogy ne fájjanak, nyíródjanak el az ízületeid, ne legyen ocsmány, heges a bőröd, se megereszkedett, ne épüljenek le az izmaid...stb. Ha ellenségként kezeled, kitol veled. Ha megismered, és összedolgozol vele, akkor meghálálja, és képes leszel úgy változtatni rajta, ahogy neked jó (már ami a zsír mennyiségét, izmaid edzettségét, erejét, bőröd állapotát illeti).

Ne legyél barom, és ne tedd tönkre idejekorán.

2020. febr. 3. 09:45
 15/27 anonim ***** válasza:
13%
#13 Honnan szedted ezt a rendkivul felrevezeto infot? Komolyan erdekel, hol olvashato, tanulhato ilyen nagysagrend beli tevedes. Szivesen vetnek egy pillantast az informacioforrasra.
2020. febr. 3. 09:48
 16/27 anonim ***** válasza:
82%

[link]

A 3. ábra.

Itt a fao tábla:

[link]

Itt a fehérjehiányról az etióp saját tábla:

[link]

Pár chart ugyanúgy a fehérjéről és a teljes kalóriáról is

[link]

Szerinted tényleg 100 kalóriából élnének/nap?

Tisztában vagy a mértékegység jelentésével úgy általában?

100 kalória kell ahhoz hogy felforralj 1 kiló vizet, az átlagember RMR(nyugvó állapotban lévő "állapotfenntartáshoz szükséges energiaigény") értéke több mint 1000 kalória.

2020. febr. 3. 10:36
 17/27 anonim ***** válasza:
58%

#16-hoz

#15-nek írtam.

2020. febr. 3. 10:37
 18/27 anonim ***** válasza:
87%

Kb. 3 nap után elájulsz, úgyhogy nem fogod egy hónapig bírni :)

És persze semmi értelme. Szebb nem leszel.

2020. febr. 3. 11:54
 19/27 anonim ***** válasza:
21%
#13 Örülök, hogy hajnalban neked van időd ennek ilyen alaposan utánanézni, de az hogy 100 kalóriával pár napon belül meghal az akkor is egy f szság. Nekem 5 nap a rekordom, amikor abszolút nem ettem semmit, ráadásul cipekedtem, mozogtam is elég sokat, köszönöm szépen még élek. Étel nélkül hónapokig is kibírja az ember, elég selejtnek kell lenni ahhoz vagy valaki 100 kalóriával napokon belül éhen haljon.
2020. febr. 3. 13:28
 20/27 anonim ***** válasza:
86%

"Étel nélkül hónapokig is kibírja az ember, elég selejtnek kell lenni ahhoz vagy valaki 100 kalóriával napokon belül éhen haljon."

Légyszi próbáld ki, ne egyél hónapokig EGY FALATOT SEM, és dokumentáld az egészet, légyszi, mindannyiunk érdekében!

2020. febr. 3. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!