Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a mai...

Timido kérdése:

Mi a véleményetek a mai napomról? Kajámról?

Figyelt kérdés

reggeli : 2db tk zsemle vajjal

10 órai : egy szelet sajtos kenyér

ebéd : 125 gramm túróés egy natúr joghurt összekeverve

uzsi : nem volt helyette elentem kutyátsétáltatni ( egy óra hossza )

vacsi : panírozott hal ( csak a halat ettem panírt nem ) kis krumplival, és 1 tányér krumplileves

tudom hogy a vacsi és az ebéd fordítva lenne jó, de csak így tudtam megoldani...

és majd megyek 8-9 óra felé egy órára kivinni a kutyát, és utána fél óra szobabicikli, és fél óra alakformáló gyakorlatok.

2010. júl. 22. 18:46
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
5 kilótól szeretnék fogyni
2010. júl. 22. 18:46
 2/11 anonim ***** válasza:
Akkor kezdj el diétázni.
2010. júl. 22. 18:59
 3/11 anonim válasza:
és most mennyi vagy?
2010. júl. 22. 19:00
 4/11 A kérdező kommentje:
60-61
2010. júl. 22. 19:00
 5/11 anonim ***** válasza:
ez egy átlagos nap. hol ebben a diéta?
2010. júl. 22. 19:18
 6/11 anonim ***** válasza:

Kevés zöldséget ettél. Sőt nem is ettél. Paradicsomot, paprikát, uborkát stb. ehettél volna a reggeli, az ebéd és a vacsi mellé is. Alig van bennük kalória, de egészségesek, sok vitamin van bennük, amire szüksége van a szervezetednek.

Tízóraira ne egyél sajtos kenyeret, bőven elég kenyérfélét reggelire enni. Inkább gyümölcsöt egyél tízóraira, abból úgyis ehetsz amennyi jólesik, nem hízlal, viszont szintén sok benne a vitamin. H jól látom nem is ettél gyümölcsöt egyáltalán. Az uzsit ne hagyd ki, egy keveset mindenképpen egyél. Mondjuk natúr joghurtot, sovány túrót vagy legalább egy kis gyümölcsöt. De jobb lenne valami fehérje. Ha ezeket megfogadod és az ebédet felcseréled a vacsorával, akkor jó lesz. :)

A mozgás pedig jó, ha rendszeresen csinálod, akkor nem is kell ennél több.

2010. júl. 22. 19:34
 7/11 anonim ***** válasza:

19:34-es vagyok.

A reggelit egy pohár sovány tejjel nyugodtan leöblíthetted volna. Azért a kálcium csak kéne a csontjaidnak. :)

2010. júl. 22. 19:35
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem helyesen étkezel. Nincs benne nyers zöldség, gyümölcs.

pl.

7ó:4 magvas műzlibe(50g)+natúr joghurt+gyümölcs //// vagy: egy szelet kenyér +sonka+paradicsom+paprika+ubi.

10 ó: 1 banán

ebéd: leves vagy /és párolt hús, v. hal zöldségkörettel vagy salátával kevés krumpli vagy rizs

tízórai: egy-két kivi/egy narancs/őszibarack ...stb gyümölcs

este 18ó: egy főtt tojás, paradicsom és egy vékony szelet toast kenyér/barnakenyér

2010. júl. 22. 20:01
 9/11 anonim ***** válasza:

+ tejet is ihatsz, én pl. a műzlimet tejjel vagy natúr joghurttal öntöm fel.

Este pl. egy bögre kakaó (kakaópor+édesítő+tej)

2010. júl. 22. 20:02
 10/11 anonim ***** válasza:
20:01-es. Mert te aztán nagyon egészségesen étkezel mi? Minden nap tízóraira kiválasztottad a leghízlalóbb gyümölcsöt, zöldséget és gyümölcsöt ugyan eszel, de fehérjét alig. Hol a sovány túró és társai? Egy főtt tojás meg nem vacsora. És vacsorára kenyér? Dél után már szinte csak fehérjét kéne enni, te meg éppen azt nem eszel, helyette szénhidrátot eszel, amit meg csak reggelire kéne. Szóval szerintem ne nagyon osztogasd a tanácsokat.
2010. júl. 22. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!