Mi a véleményetek a mai napomról? Kajámról?
reggeli : 2db tk zsemle vajjal
10 órai : egy szelet sajtos kenyér
ebéd : 125 gramm túróés egy natúr joghurt összekeverve
uzsi : nem volt helyette elentem kutyátsétáltatni ( egy óra hossza )
vacsi : panírozott hal ( csak a halat ettem panírt nem ) kis krumplival, és 1 tányér krumplileves
tudom hogy a vacsi és az ebéd fordítva lenne jó, de csak így tudtam megoldani...
és majd megyek 8-9 óra felé egy órára kivinni a kutyát, és utána fél óra szobabicikli, és fél óra alakformáló gyakorlatok.
Kevés zöldséget ettél. Sőt nem is ettél. Paradicsomot, paprikát, uborkát stb. ehettél volna a reggeli, az ebéd és a vacsi mellé is. Alig van bennük kalória, de egészségesek, sok vitamin van bennük, amire szüksége van a szervezetednek.
Tízóraira ne egyél sajtos kenyeret, bőven elég kenyérfélét reggelire enni. Inkább gyümölcsöt egyél tízóraira, abból úgyis ehetsz amennyi jólesik, nem hízlal, viszont szintén sok benne a vitamin. H jól látom nem is ettél gyümölcsöt egyáltalán. Az uzsit ne hagyd ki, egy keveset mindenképpen egyél. Mondjuk natúr joghurtot, sovány túrót vagy legalább egy kis gyümölcsöt. De jobb lenne valami fehérje. Ha ezeket megfogadod és az ebédet felcseréled a vacsorával, akkor jó lesz. :)
A mozgás pedig jó, ha rendszeresen csinálod, akkor nem is kell ennél több.
19:34-es vagyok.
A reggelit egy pohár sovány tejjel nyugodtan leöblíthetted volna. Azért a kálcium csak kéne a csontjaidnak. :)
Nem helyesen étkezel. Nincs benne nyers zöldség, gyümölcs.
pl.
7ó:4 magvas műzlibe(50g)+natúr joghurt+gyümölcs //// vagy: egy szelet kenyér +sonka+paradicsom+paprika+ubi.
10 ó: 1 banán
ebéd: leves vagy /és párolt hús, v. hal zöldségkörettel vagy salátával kevés krumpli vagy rizs
tízórai: egy-két kivi/egy narancs/őszibarack ...stb gyümölcs
este 18ó: egy főtt tojás, paradicsom és egy vékony szelet toast kenyér/barnakenyér
+ tejet is ihatsz, én pl. a műzlimet tejjel vagy natúr joghurttal öntöm fel.
Este pl. egy bögre kakaó (kakaópor+édesítő+tej)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!