Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak le? Nem tudok,...

Hogy fogyjak le? Nem tudok, de ez nem az én hibám!

Figyelt kérdés

Szerintem a rossz társadalmi beidegződések tehetnek róla meg a sok étel reklám a TV-ben mert mindig megéhezem nassolás közben, a génjeim is hibásak (ez van, ezeket kaptam), a kalóriadús élelmek a boltokban meg az hogy olyan fárasztó a mozgás. :(

A fintesz-Norbi is sem tett jót nekem mert összetörte az önbizalmam ezért még többet eszem hogy levezessem a feszkót.

El vagyok teljesen keseredve. :(

Mit tegyek?

2020. jan. 28. 09:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%

Senkinek nincs pisztoly a feje mellett, hogy a reklàmokból egye a kínàlt termékeket, vagy fehérlisztes tésztàn, fehérrizsen éljen minden nap zöldségköret helyett. Max gyerekkorban amikor azt eheted amit eléd tesznek és mire felnőtt leszel, túlsàgosan hozzàszoksz,és addigra màr javàban elhíztàl. Nàlam pl ez volt a fő probléma, meg az, hogy buta voltam, és évekig drasztikus fogyókúràkkal próbàlkoztam amik eleve kudarcra voltak ítélve. Ebből sajnos még több baj lett, mint a gyerekkori elhízàsból.

Nekem is sikerült sokàig sajnàlni magam, valóban beteg is vagyok, genetikai hajlamom is megvan az elhízàsra, de ezek ellen lehet tenni, egyik sem végzet, csak àllapot. Ettől még lehet fogyni, ha az ember akar és tesz érte. Nagy nehezen én is észhez tértem , kivakartam magam az önsajnàlatból és vàltoztattam. Életmódot.

2020. jan. 28. 18:03
 12/13 anonim ***** válasza:
25%

9-es.

Az lehet,mondjuk a teljes kiörlésű dolgok nekem nem ízlenek.Nem olyan rossz a szárzeller 😁 Ha már nagyon fujj,akkor spenóttal leturmixolva ,jól befűszerezve letolható ☺

Tabletta alatt fogamzásgátlót értettem. És mióta váltottam azóta híztam.Pedig ugyanaz a hatóanyag. A rizseshús jó,de magában ha szottyos natúr csirke mell mellé kéne enni akkor az úgy nem oké nekem,így inkább kiváltom egy jó fűszeres pároltzöldség körettel. Egyre válogatósabb vagyok azt veszem észre,bezzeg régen boldogságos lánykoromban (22-24 éve) bármit megehettem és itt a kőkemény vidéki paraszt kajákra gondolok,este 10-kor óriási szelet parasztsonka sütve,2-3tükörtojással ,lavor paprikával,paradicsommal,retekkel,sok kenyérrel,majd lefolytottam egy nagy doboz jégkrémmel és nem híztam 😁 Csodaszép idők.

Viszont amit most látok,fiataloknál is,full egészségtelenül táplálkoznak és a mozgás amit csinálnak,az a klaviatura vagy kontroller nyomkodása. Így azért elég nehéz fogyni.

Kérdező!

Kerékpározás? Vagy eleinte 1-1 nagy séta gyors tempóban? Aztán ha hozzászoksz lehet futni,guggolni stb..Ha elkeseredsz és elhagyod magad,még többet eszel,akkor sajnos mégjobban fogsz hízni. Én is nézek reklámot,de egyáltalán nem csábít sem a meki,sem kfc stb...Nem érzem úgy,hogy azonnal ennem kell,sőt nassolni sem igazán szoktam. A legrosszabb ha tv nézes közben eszel,többet eszel meg mint amire valójában szükséged van.

Igazából ha csak és kizárólag a gének lennénének a hibásak,akkor én kb.100 kiló lennék vagy még több. Az egész családom husi. Szülés után én is az voltam,sőt... 98kg voltam,arról fogytam le először 54kg-ra de akkor már nagyon rosszul voltam,így belőttem az 57-58kg-ot. Amit sajnos most elcsesztem a plusz pár kilóval de visszamegyek arra a súlyra,azzal érzem jól magam.

Ha elhatározod,hogy fogyni akarsz ,akkor sikerülnie kell. Nasiként egyél zöldségeket,nem kell a chips. Folyadék..ne cukros löttyök,hanem víz vagy tea(ne cukrozott) kaja meg van egy csomó amit ehetsz,csak utána kell nézni,hogy mi az amit nyugodtan megehetsz és mennyit...

De ha csak belesüppedsz az önsajnálatba és kifogásokat keresel,közben mindent és mindenkit hibáztatsz saját magadon kìvül,akkor nincs esélyed.

2020. jan. 29. 04:55
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Ja, szóval te akarod megmagyarázni, mi a helyes táplálkozás. (Valaki, aki hízik a kevés kajától, egy olyannak, aki mindent megeszik és fogy) Ja, oké.
2020. jan. 29. 05:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!