Van értelme ennek a bécsi vagy 2 hetes diétának?
Ismeri valaki? Végig csinálta? Nem túl szigorú ?
Most került elém és hát nem tudom eldönteni érdemes lenne e kipróbálni vagy sem.
Nincs értelme.
11 éve kb, hogy neki estem, hozzá nem értőként, próbából. 4.nap összeestem, 5.nap úgy voltam, itt a vége, nem csinálom.
Semmi ilyesminek nincs értelme, ami határozott ideig tart, ráadásul egyoldalú dolog.
Annak van értelme, amit hosszú távon tudsz tartani.
Lassú, de tartós fogyás, megfelelő táapanyagokkal, ezek a villámsz*rok felejtősek.
Az ilyen kampányszerű diéták vezetnek a jojó effektushoz. Még ha végig is csinálod nem fog semmin se tartósan javítani, ha utána mindent folytatsz ugyanúgy, mint előtte.
Inkább lassan, fokozatosan, de tartósan változtass az életeden és a súlyodon.
Ez a módszer nem alkalmazható "általános fogyásra".
Testépítők, (illetve erőemelők, ha egy súlykategória teteje felett vannak kicsivel) akkor szoktak ilyet, de verseny után (illetve erőemelőknél a reggeli mérés után) azonnal visszaszedik.("letámadják" az első elérhető gyorsan felszívódó cukorforrást) (
Ez is a cél, mivel ez a diéta a testben lévő SZÉNHIDRÁTOT/glikogént csökkenti le, amit gyorsan vissza lehet (és kell(a test nem engedi lent tartani huzamosabb ideig)) szedni és nem a zsírtömeget)
Koszonom szepen.
Igazabol par kilo (2-3) kellene leadni. Tehat nem sokat azert gondoltam erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!