Mit gondoltok, lesz hatása Norbi szavainak?
Nálam betalált,én igen vàltoztatni fogok az étkezésemen.
Nem vagyok troll,mielőtt írná valaki.
- egy valós, létező dolgot feszegetett ( itt gyakorin is rengeteg ilyen jellegű kérdés van), tehàt kàr tagadni
- nem biztos hogy szerencsés ötlet volt a szülést belekeverni ebbe, sok anya magàra vette,( vajon miért) olyanok is akikről NEM volt szó. ( Amúgy meg a hajmosàs, fésülködés azért alap igényesség, szülés ide vagy oda)
- jobb lett volna inkàbb, ha pàrkapcsolatban bekövetkező elhízàsról és ennek esetleges hatàsairól beszél.
- az egyéni véleményére nem igen adtam soha, mert magàból indul ki ( nem minden pasira jellemző ez a gondolkodàsmód ami neki van)
- neki mindig volt egy nyers, megmondóember stílusa, van aki kedveli van aki nem bírja, és legyünk őszinték, sok embernek a buksisimi, a tapintat nem motivàló, se a jövőbeli betegségek nem ijesztőek (ha nem fogy le) amíg meg nem tapasztalja azokat. Nekem pl nincs vele bajom.
- tőlem aztàn mondhat amit akar, akire akar, a kövérekre is, nem éreztem megszólítva magam, nem talàlt be, ezért fel se vettem, meg sem sértődtem, pedig kövér vagyok döngő léptekkel😂, 11 hónapja vàltottam életmódot, nem az ő hatàsa volt, hanem sajàt döntés. Az egészségemért. Férjem is van, akivel működik a kémia bàrmennyit is hízunk vagy fogyunk. Mert ő nem Norbi, nem is úgy gondolkodik. Az ízlése is màs. Szóval nekem mindegy hogy szerinte a pasik csak làtvànyra indulnak be. Ez az ő véleménye aztàn ennyi. Had mondja. Kit érdekel?
- és mindentől eltekintve, a módszer amit hirdet működik, rengeteg ember lefogyott màr vele. Jómagam is a szénhidràtsztegény életmódban hiszek mert nekem az vàlt be. Ennyi. Én is veszek ch csökkentett kenyeret, tésztàt, bàr nem update, mert elég dràga😂
Szerintem túl lett lihegve , ki lett forgatva ez az egész, és igen, a kommunikàciójàn lenne mit csiszolni, de összességében nem mondott valótlansàgot. Nem tudom lesz e pozitív hatâsa, ha igen az csak jó. Annyival kevesebb lesz a kövérség miatt beteg ember.
- jobb lett volna inkàbb, ha pàrkapcsolatban bekövetkező elhízàsról és ennek esetleges hatàsairól beszél.
Jobb lett volna, és ha nem bontja le a nőkre, hanem oda-vissza mindkét félre vonatkozóan adja elő, nem belemagyarázva, hogy a nőknek elég a.... 🥴Belső érték 😩 a szexhez.... Én spec le se szartam volna. De a kettős mércére nagyon érzékeny vagyok, arra ugrok.
(Teljesen mindegy, hogy mit mikor és hol mondott. Kimondta, ő mondta, és többször elmondta, tartja magát mindenhez, amit mond. Innentől hagyjuk is....)
"Jobb lett volna, és ha nem bontja le a nőkre, hanem oda-vissza mindkét félre vonatkozóan adja elő, nem belemagyarázva, hogy a nőknek elég a.... 🥴Belső érték 😩 a szexhez.... Én spec le se szartam volna. De a kettős mércére nagyon érzékeny vagyok, arra ugrok."
Ha nem vetted volna észre, akkor volt egy másik videója, ahol a férfiak elhízásáról is beszélt, vagyis megvolt az oda-vissza dolog.
Persze, beszélt. De kiemelni, hogy a nők cseszik el a házasságot, és kihangsúlyozni férfi létére, hogy a nőnek elég a belső érték a szexhez, szánalomra méltó, mert bár utána hú, persze, a férfiak se hízzanak el, akkor is rátolta a nőkre egyrészt a felelősséget, másrészt azért ebben benne van, hogy szerinte a férfiak külseje nem számít annyira, mert a nők nem azt kívánják meg. Szerintem nőként el tudjuk dönteni, mi fontos a szexhez, és igenis fontos a külső, ha nem tetszik, nem tudok rá felizgulni, nem indulok be tőle.
Rengeteg pasi sír itt, hogy a nők felszínesek, mert számít nekik a külső. Persze, hogy számít, nem a Norbi fa$zságát kell elhinni a belső értékekről, főleg, ha az természetes, hogy a férfiaknak is számít.
Másrészt nagyon sok pasi háborog, hogy otthon nem kap szexet, és akkor elnézhető, hogy félrelép. Holott az van, hogy a nő nem kívánja x okból (ne részletezzük.)
De elnézhető, ha azért lép félre, mert ő nem kívánja a feleségét.
Na tehát akkor ha a férfi félrelép, az a nő hibája. Ha a férfi nem kívánja a nőt, a nő hibája. Ha a nő nem kívánja a férfit, az is a nő hibája.
Van baj rendesen.....
Ha a felszínes emberek közti szexualitást nézem akkor valóban a férfiak a nők külsejére buknak ,de a nők nem a férfi belsőértékére hanem a lóvéjára max hazudják a belsőértékes sztorit;D
Egyébként mivel én is kövér vagyok így végig "fogyóztam" az életem és rákellett jönnöm így a 30on túl hogy a hormonrendszernek és az anyagcserének több köze van a súlyhoz mint az életmódnak.Tehát Norbi a nagy guru vagy tudatosan lehazudja vagy csak egy sarlatán.De minden esetre elérte(remélem) azt hogy végső zuhanó repülésre állította a karierjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!