Mit gondoltok, lesz hatása Norbi szavainak?
Nálam betalált,én igen vàltoztatni fogok az étkezésemen.
Nem vagyok troll,mielőtt írná valaki.
Nem mond hülyeséget
Csak keményen arconvágta az igazsággal az embereket és akikkel szemben igaza volt mind felháborodott.
Igen sajnos a buksisimi és pátyolgatás nem hoz eredményt semmilyen téren.
Ez van
"Csak keményen arconvágta az igazsággal az embereket és akikkel szemben igaza volt mind felháborodott."
Vagy inkább azok háborodtak fel akikkel szemben eleve nem is volt igaza, csak épp a megalapozatlan általánosításaival elég sokak irányába vádaskodott.
Ez az ország tele van a kérdezőhöz hasonló mazochista, alázást élvező nőkkel.
Ebből gazdagodott meg Norbi is.
Kövér nő vagyok, de nálam még soha senki nem ért el semmit azzal, hogy próbált zsarolni vagy megalázni, max. annyit hogy otthagytam a f.ba és jöhetett könyörögni, hogy menjek vissza...
A férjem sosem bánt, nem aláz meg. Mellette nem hízok, és próbálok egészségesebben táplálkozni.
Erről ennyit :)
Aki azért kezd el fogyózni, mert megalázták, annak őszinte szívvel javaslok egy jó pszichológust, mert ebből még baj lehet.
Norbi szavainak nem lesz hatása, sőt, megint kiderült, hogy mekkora hülye..
A párkapcsolati problémáidat pár mínusz kg nem oldja meg.
"Vagy inkább azok háborodtak fel akikkel szemben eleve nem is volt igaza, csak épp a megalapozatlan általánosításaival elég sokak irányába vádaskodott"
Szerintem a világ 4. legelhízottabb országában már simán lehet megalapozottan általánosítani. Mert van alapja. Akinek nem inge, nem vette magára. Ennyi.
Ezzel Norbi a saját feleségét alázta meg és üzente neki, hogy ha hízni mer nem fogja kívánni és el fogja hagyni.
Magából indul ki.
Nálam nem talált be.
Nem adok más véleményére. Akkor teszek valamit ha nem érzem jól magam.
42 éves vagyok, 3 gyerkőcöt szültem. Van rajtam 8 kg felesleg, próbálok tenni ellene de nem áldozom erre az életem.
"42 éves vagyok, 3 gyerkőcöt szültem. Van rajtam 8 kg felesleg, próbálok tenni ellene de nem áldozom erre az életem."
Ha figyeltél volna, akkor tudnád, hogy Norbi nem is a 8 kg feleslegről beszélt, hanem a +20, +30 vagy +40 kg-ról.
Én is keményen fogalmazok. Nekem egy lógó hasú, ápolatlan alkoholista, aki a 40 kg-os felesége mellett is félredug véleménye a legkevésbé sem mérvadó.
Amúgy van hatása, van üzlet, ami már felmondta a vele való együttműködést.
Üzleti szempontból szerintem bukta lesz ez neki.
A legnagyobb probléma nem az volt a kijelentésével, hogy a kövér nők szexuálisan kevésbé vonzóak, a férjük számára, hanem, hogy kifejezetten a szülés utáni állapotról beszélt, mintha a nő csak önmagáért szenvedte volna végig azt a 8 hónapot, mintha csak a nő akarta volna a gyereket.
Nyilván egy nő sem akar plusz kilókat felszedni terhesség alatt, de a járjál edzeni az utolsó hónapokig, vagy kezdj fekvőtámaszozni és fogyókúrázni a kórházban, hogy 2 hónap múlva már olyan formád legyen, mint a terhesség előtt, nettó önzőség a férj(Norbi) részéről.
A kijelentésében pont ez a rész volt, amin még utólag finomíthatott volna, hogy elvegye az élét, de nem tette, szóval feltételezhetjük, hogy komolyan így gondolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!